Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Ко је Александар Вучић да доноси одлуке уместо нас?

0

Премијер које је пре два и по месеца дао оставку и увезао два затвореника из најозлоглашенијег америчког војног затвора Гвантанама са Кубе? Мандатар нове владе који већ два и по месеца не може и не сме да формира Владу? Председник СНС-а који жели сву власт за себе.

transfer-zarobljenika-sa-kube-u-srbiju-2016-1024x682

Александар Вучић поново угрожава безбедност свих грађана Србије.

Он је пре неколико месеци допустио улазак великог броја миграната у Србију и тиме угрозио све грађане и у здравственом и безбедносном смислу. Када су све земље, попут Мађарске чувале границе и интегритет своје земље Александар Вучић је допринео да грађани Србије изгубе поверење у институције.

Мандатар је сада поново послушао наређења својих страних газда и увезао нове мигранте, два затвореника из једног од најозлоглашенијих америчких војних затвора Гвантанама са Кубе.

Тиме је Вучић означио све грађане Србије као потенцијалну мету за нове терористичке нападе. Србија не би требало да има везе са таквим једним затвором.

Српски покрет Двери противи се оваквој одлуци премијера у оставци, посебно у тренутку када су се у Србији десила два велика и страшна злочина и када су грађани узнемирени и осећају се несигурно. Двери сматрају да је у овом тренутку потребна стабилност земље, покушај враћања поверења у институције и сигурност грађана на улицама.

gvatenamo islamista terorista

Увозом ова два затвореника Александар Вучић је доказао да му стабилност земље и сигурност грађана нису на првом месту.

Већ два и по месеца Александар Вучић није у стању да формира Владу а то практично значи да институције у Србији не постоје.

Двери поново позивају владајућу већину да што пре формирају Владу, да Александар Вучић не би могао самостално и без консултација са свим релевантним чиниоцима у земљи доноси одлуке у име свих грађана Србије.

Информативна служба
Српског покрета Двери