Прочитај ми чланак

Докле ово иде?! На Савском венцу 338 фантомских бирача, пријављени и на…

0

У Српској напредној странци су се толико осилили, па су фантомске бираче пријављивали шаком и капом у Београду, а све то како би прекројили вољу грађана и остали на власти. Чини се да су рекорд поставили у општини Савски венац, где је (до сада) откривено 338 фантомских бирача. Невероватно!

Општина Савски венац је у жижу интересовања дошла почетком недеље, када је откривено да су у Улици Краљевића Марка 9, где се налази зграда која је у власништву истакнутог СНС-овца Владимира Мандића, за београдске изборе пријављена 154 бирача, док је за републичке ту био 121 гласач.

И то је само почетак махинација напредњака у овој општини. Јер, нове детаље изборне преваре доноси ОО Странке слободе и правде Савски венац. И све је документовано видео снимком.

– У Улици Гаврила Принципа 53 налази се ова кућа у којој је била фирма Агрожив. Агрожив је у стечају, кућа је празна, али су на њу уписана чак 53 бирача! Да није тужно и да не доказује крађу, помислили бисмо да су духовити, па су у кућу број 53 уписали баш 53 бирача – навели су из ОО ССП Савски венац, па су онда представили још један, невероватнији, доказ изборне преваре.

– Улицу др Суботића сви препознајемо по болницама које се ту налазе, а у оквиру су Клиничког центра Србије. Једино што нисмо знали да је у три здравствтене установе пријављен 131 бирач, и то – 91 на Клиници за ендокринологију, 25 на Институту Батут, 15 на Клиници за оралну хирургију. Имамо информације да мањи број људи дужи низ година живи, на пример, у поткровљу и у сутерену у Ендокринологији, али 131 бирач у Улици др Суботића ван сваке сумње је доказ о крађи избора!

Све ово говори и прилог томе колике су размере крађе, па је у само једној општини, на три различите адресе, забележено 338 фантомских бирача. Али, и поред тога, Савски венац је на 33 од 35 бирачких места изабрао коалицију „Србија против насиља“ за победника избора.