Прочитај ми чланак

ЧЕДА СЕ ПРЕПОЗНАО КАО КРИМИНАЛАЦ И ПРАЗНОГЛАВАЦ: Бошко одговорио на тешке увреде

0

БЕОГРАД - Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић реаговао је на прозивку лидера ЛДП Чедомира Јовановића да је празноглави момак.

bosko-cedaЛидер покрета Двери Бошко Обрадовић реаговао је на прозивку лидера ЛДП Чедомира Јовановића да је празноглави момак.

– Интересантно је да иако нисам Чедомира Јовановића назвао криминалцем, он је баш то закључио из мог обраћања Вучићу. Занимљиво је да се сам препознао као криминалац. Ја сам указао на нову коалицију: Чеда – Беба – Мило – Вучић. Очито га боли што је раскринкана његова улога лажне опозиције у Народној скупштини. Он је део Вучићеве власти и то је завршена прича.

Сада је постао веома нервозан јер му је СНС украла политику, јер не зна шта ће више ни са собом ни са ЛДП-ом. Из те нервозе да је његово политичко време прошло долазе заиста ниске и непотребне увреде управо на нивоу празноглавог пубертетлије. Сада и он вређа Чачак и Чачане, али на то смо већ навикли од његовог шефа Вучића, реако је Обрадовић.

Подсетимо, Чедомир Јовановић, на конференцији за медије у Народној скупштини Србије за Бошка Обрадовића је рекао да је он празноглави момак у Скупштини, у закаснелом пубертету, који често себе представља као нову генерацију, а крцка пету банку.

– Тако да сам реаговао због непристојности, јер се мени не допада да ме било ко назива криминалцем, и тако се понашам двадесет година, а поготово да ме називају они који раде на копејку, рекао је данас Јовановић.

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ: Бошко Обрадовић само БУЛАЗНИ, он је празноглави момак у закаснелом пубертету

Чедомир Јовановић, председник ЛДП, на конференцији за медије у Народној скупштини Србије о реплици на излагање Бошка Обрадовића, председника Двери је рекао да је он празноглави момак.

– Бошко Обрадовић је празноглави момак овде у Скупштини, у закаснелом пубертету, често себе представља као нову генерацију, а крцка пету банку. Тако да сам реаговао због непристојности, јер се мени не допада да ме било ко назива криминалцем, и тако се понашам двадесет година, а поготово да ме називају они који раде на копејку. Значи врло добро је јасно ко стоји иза тих текстова, они су прикладни за такмичење „Прваци у знању, прваци у другарству“, али не овде за Скупштину.

Дођете са текстом који су други написали и онда „булазните“ двадесет минута јер вас ништа у животу не обавезује. И та његова опседнутост ЛДП-ом или оним што ја у Скупштини радим, заправо, говори о некој чудној фрустрацији која мене, опет, наводи на закључак да није Веља Илић најгоре што можемо да очекујемо у политичком животу Србије, а да долази из Чачка.

Очигледно је могуће да се после Веље Илића појави неко ко ће нас довести у позицију да, малтене, молимо Илића да се у Скупштину врати; макар је било јасно кад он говори да говори из своје главе, он никада овде није био мегафон оних који не желе ништа добро овој земљи. А помињање Ђукановића, Владимира Поповића, Вучића и стављање мене у тај контекст, мени је јасна порука која је упућена, изјавио је Јовановић.

Он је додао да ни Милошевић  о њему никад није рекао ружну реч.

g

– Нисам ја заједно са њим (Обрадовићем) митинговао, него сам заједно са свим другим опозиционим лидерима говорио на протестном скупу испред Изборне комисије. Нисам митинговао по Београду у „породичним шетњама“ Бошка Обрадовића, пујдајућу народ на оне које заправо читав живот штитим. Нити сам имао било какве политичке блискости у прошлости са том особом, нити имам данас, нити ћу имати у будућности, осим уколико не промени своје ставове, па та његова промена буде корисна за оне који у овој земљи живе, ја нећу имати ништа против тога.

Али, ако већ помињете то време, онда вам је ваљда јасно да сам врло јасно и тада рекао да нећу гласати за Двери на поновљеним изборима, нити сам то тражио од својих бирача, него сам људима рекао: „Изађите на изборе и гласајте у складу са својим уверењима“. Нисам позивао да се за Двери гласа јер имам врло лоше мишљење о тој организацији. И , уосталом, о томе сам говорио јавно, када сам рекао да поред мене стоје људи о којима имам лошије мишљење него о Вучићу, ви сте то преносили па тога можете да се сетите.

А празна глава и количина глупости које неко може да изговори за мене није никакав аргумент и то је нешто око чега не можемо да правимо компромисе, а све друго, океј, могу то да изнесем али ме интересује ова земља, бојим се да је она у озбиљном проблему, и тако нешто мени изгледа логично, с обзиром на превише лутања у нашем свакодневном раду, каже лидер ЛДП.