Прочитај ми чланак

БОШКО: Објавити снимак из Дољевца или блокирамо аутопут

0

Председник Двери Бошко Обрадовић најавио је данас могућност да се блокира неки од ауто путева „уколико власти не обелодане снимак“ са наплатне рампе у Дољевцу, где је у саобраћајној несрећи погинула Станика Глигоријевић, како би се, рекао је, видело ко је изашао са места возача „аута убице“.

„Ништа не инсинуирамо ко је био на том месту, већ тражимо да јавност види ко излази из тог аута“, рекао је Обрадовић, испред седишта Коридора Србије, где је Савез за Србију протествовао јер има информацију да Зоран Бабић и даље води ову фирму иако је поднео оставку на место директора, након саобраћајне несреће када је навео да је само био у тим колима.

Како је Обрадовић нагласио, држава има обавезу да прикаже овај снимак, кад се полиција већ „дрзнула“ да објави снимке из затвора са ухапшеним студентима.

Он није рекао који ће се ауто пут евентулно бити блокиран, али би то био „онај о којем се ми будемо договорили“.

„Ми смо овде јер тражимо правду за Станику, нећемо одустати, то је симбол борбе против свих неправди“, рекао је Обрадовић, тражећи да се објави снимак са наплатене рампе у Дољевцу.

Обрадовић је упитао и „зашто надлежни државни ограни нису констатовали оставку Бабића или покренули процедуру за избор новог директора или барем зашто није постављен нови вршилац дужности тог предузећа“.

Он је најавио могућност да СЗС додје поново испред седишта Коридора Србије ако се то не догоди.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!