Прочитај ми чланак

Борко Стефановић: Министре Вулин, када сте лагали?

0

Александар Вулин, министар полиције, лист „Политика“ 07. март 2021. године, - „Председник Србије и чланови његове породице 1572 пута илегално су прислушкивани“.

Исти министар 14. јун 2021. године за лист „Политика“ каже: „Имате 26 лица за која се знало да имају бар повремену комуникацију са председником Александром Вучићем или члановима његове породице и они су стављени по Закону на обраду“.


„Дакле, министре Вулин – Када сте лагали?

Да ли сте лагали у марту или сада у јуну месецу пошто имате две изјаве које су потпуно супротне једна другој.

Престаните да кријете истину од грађана Србије и одговорите на следеца питања.

Ако су ти људи, како казете по Закону прислушкивани – Шта онда данас ради Тужилаштво, циме се бави и кога конкретно истражује ?

Такође за која су кривична дела тих 26 људи , за које тврдите да су законски прислушкивани, осумњичени ?“ Д ли је то убиство, трговина наркотицима, тероризам, или подривање Уставног поретка Републике Србије. То су, наиме, кривична дела за која је могуће одредити меру прислушкивања од надлежног Суда.

И на крају реците нам – Ко је кога ту звао телефоном – Да ли Александар Вучић ових 26 људи или они њега, О чему су тачно причали, Да ли је тачно да су причали само о шутирању лопте ?, или о неким другим за ову државу много опаснијим стварима. Престаните више да замајавате грађане Србије и одговорите на ова питања !“