Прочитај ми чланак

БАТИНАШ са наногицом и чекићем дошао у службеном ауту председника општине! (ФОТО)

0

Чеда Срнић, батинаш са наногицом који је чекићем попут усташе јуришао на голоруки народ током протеста, у свој крвави поход је дошао на нивоу - службеним аутомобилом председника општине Шабац Александра Пајића.

Чеда из села Богосавац кренуо је чекићем на грађане Шапца истовремено кад је бахати напредњак Небојша Стојичевић Јарин покренуо багер на Шапчане!

Интересанто је то да су сви хулигани, који су данас тукли грађане, дошли са црним аутомобилима „Шкода Суперб“ моделима годишта од 2019/21, која су ПЛАТЛИ грађани Србије и Шапца.

Та возила користе само високи државни и општински СНС службеници.

На једној од фотографија које су објављене на друштвеним мрежама види се да је градоначелник Шапца др Александар Пајић, аутомобилом марке „Шкода Суперб“ регистарских ознака БГ 2090 НС пре два дана посетио Дринску улицу у Мајуру, селу недалеко од Шапца, да би из аутомобила са затамњених стаклима ИСТИХ ТАБЛИЦА данас излетели батинаши са наногицом и чекићем.

Подсетимо, у Шапцу је данас током протеста било неколико тешких инцидената, а један од њих се догодио када је група маскираних младића са капуљачама на главама, наоружаних држаљама за пољопривредне алатке и штанглама из чиста мира насрнула на демонстранте. Они су ударали људе на мосту без икаквог разлога, а испоставило се да су у питању плаћени батинаши са кривичним досијеима, наногицама, блиски СНС картелу.

Залетали су се на људе мацолама и моткама као усташе на српску нејач и немилосрдно тукли голорук народ чиме су стигли. Грађани су у почетку били затечени, нису пружали никакав отпор, али када је Чеда замахнуо мацолом ка главама Срба, присетили су се усташких покоља и схватили да би требало да нешто учине пре него што их затуче чекићем.

Група младића је песницама умирила и плаћене кабадахије који су багером кренули да газе народ.

Дечко који је том приликом прецизно користио леву руку, на друштвеним мрежама је прозван „шабачким Милошем Обилићем“, „српским херојем“, „родољубивом левицом“… Хвалоспеви за његов херојски чин, којим је одбранио голоруки народ од хорди плаћеника, „пљуштали“ су подједнако и од десно оријентисаних родољуба и од грађаниста левичара.