Прочитај ми чланак

БАХАТО Ако се потврди да је Бабићев ауто убио жену – смена и кривична одговорност!

0

Једна жена је преминула, а неколико људи повређено када се службени ауто са директорпом Коридора у неприлагођеној брзини закуцао у аутомобил испред себе на наплатној рампи. Безобзирност типичну за наше бахате политичаре, Бабић је показао и тиме што је новинарима режимских медија недуго после трагичног догађаја на питање шта се десило и како је, одговорио: "Сва срећа жив сам и још ћу вас гњавити".

Полиција још није саопштила детаље о удесу, али се на лицу места могло видети да је службено возило директора „Коридора“ последње у низу, те је јасно да је оно ударило у „средњи“ аутомобил марке „опел“ у којем је погинула жена која је „била везана сигурносним појасом“, пренели су медији.

Ватрогасцима је требало неколико сати да тело преминуле жене извуку из смрсканог аутомобила, а први аутомобил је од силине ударца завршио неколико десетина метара испред!

Са лица места је најпре одвежено возило у којем је био директор Бабић, док су остала два аутомобила остала на наплатној рампи. Полиција је неколико пута упозоравала новинаре да се „склоне“ са лица места и да није било пожељно сликање.

Према наводима из Клиничког центра Ниш, три особе су лакше повређене, а две теже, али нико од њих није животно угрожен. Директор „Коридора“ је задобио прелом бутне кости и након пружене помоћи у нишком КЦ (најсавременији Клинички центар у Европи, како је недавно изјавио председник Вучић) најављено је да ће Бабић бити пребачен за Београд.

Погледајте како је о читавој несрећи извештавала и телевизија Пинк, наравно, тако да се не може закључити била шта о томе ко је изазвао несрећу.

Испод текстова о стању Бабићеве поломљене бутне кости су ботови по директиви власти остављали једнако неукусне коментаре подршке политичару: „Издржи легендо“, „држи се легендо“…?!

Директор Коридора Србије Зоран Бабић рекао је да је у тренутку несреће спавао.

– Хвала свима који брину. Тачно је да имам прелом бутне кости. Али бићу добро, у сигурним сам рукама. Не знам шта се десило, у тренутку несреће сам спавао. Али чврст сам ја, бићу добро. У шоку сам због свега што се десило – рекао је Бабић за Информер.

О стању осталих повређених и о идентитету убијене жене режимски медији нису много извештавали, јер обични смртници ваљда никоме нису занимљиви.