Прочитај ми чланак

Кршење Устава на делу: ЛДП промовише независну Војводину!

0

Уочи „вреле војвођанске јесени“, коју нам је обећао лидер војвођанских аутономаша, Ненад Чанак, портал слободнавојводина.орг, за који се сумња да иза њега стоје локалне политичке организације, појачао је своју активност.

Овај домен, регистрован на серверима у Аризони, који крије свог власника и лице на које је регистрован, постоји од 09. маја (Дан борбе против фашизма, Дан Европе) 2009, тернутно је најактивније сецесионистичко гласило у Војводини (и треба га, ако је икако могуће, забранити).

Докази, који су ових дана видљиви на интернету, јасно показују да се њиховој кампањи придружују локални одбори ЛДП-а, чиме се ова партија још више прикључује оним снагама које у Србији делују против Устава.

Да ли су администратори Фејсбук страница и група локалних одбора ЛДП-а само додали „Независну Војводину“ као пријатеља, или обрнуто, или је неко препоручивао њихове садржаје, сасвим је небитно. Чињеница да се на званичним профилима ове странке налазе позиви на отцепљење Војводине довољни су аргументи да закључимо да је ЛДП за разбијање Србије.