Прочитај ми чланак

Расписана потерница за браћом Панић: Вучићеви кумићи осумњичени за подвођење!

0

Полиција је расписала потерницу за Урошем и Милошем Панићем због сумње да су посредовали у проституцији. Њих двојица су синови Петра Панића Пане, кума председника Србије Александра Вучића.

Треће основно јавно тужилаштво у Београду у сарадњи са полицијским службеницима ЈРМ лишило је слободе осумњичене В.С. и С.Л. за које постоји основана сумња да су заједно са браћом У.П. и М.П., који су неколико часова пре реализације хапшења напустили територију Републике Србије, извршили кривично дело Посредовање у вршењу проституције из члана 184. Кривичног законика, потврђено је за Нова.рс.

Осумњиченима се ставља на терет да су на територији ГО Земун и ГО Савски венац наводили, подстицали и организовали предају оштећених женских лица другим лицима ради проституције тако што су на различитим интернет страницама објавили оглас садржине да младе и згодне масерке пружају услуге сензуалне масаже за мушкарце по цени од 3.500 динара до 10.000 динара, остављајући неколико контакт телефона на која су се јављале оштећене и осумњичена С.Л. и на тај начин се договарале са клијентима на коју адресу да дођу.

Осумњичени В.С. је направио налог на друштвеној мрежи “Инстаграм” који је био јаван и на којем је поставио оглас да због повећаног обима посла нуди посао масерке, наводећи да је дневна зарада 100 евра, а такође је направио и интернет сајт преко којег је нудио услуге тантричке масаже.

Цене сексуалних услуга су одредили осумњичени којима су оштећене одвајале од 50% до 70% зараде, а остатак задржавале за себе. Проценат новца који је припадао осумњиченима су остављале у кафићу у Београду на води или су по новац на адресе у Земуну долазили осумњичени и њима блиска лица. За лицима У.П. и М.П. расписана је потрага, наводи се у саопштењу Трећег основног јавног тужилаштва.