Прочитај ми чланак

Крими породица Панић: Вучићев кум прво био Шешељев телохранитељ, а Лончар му…

0

Урош и Милош, синови Петра Панића, кума председника Србије Александра Вучића умешани су у проституцију, због чега је за њима расписана и потерница. Породица Панић од раније је позната широј јавности, а неретко су пунили странице црне хронике због сукоба са законом.

Браћа Панић су заједно са двоје ухапшених, Вуком Станковићем и Соња Л, организовали проституцију, тако што су на различитим интернет страницама објавили оглас садржине да младе и згодне масерке пружају услуге сензуалне масаже за мушкарце по цени од 3.500 динара до 10.000 динара, остављајући неколико контакт телефона на која су се јављале оштећене и осумњичена Соња Л. и на тај начин се договарале са клијентима на коју адресу да дођу.

Instagram/milospanic

Осим тога, осумњичени Станковић је направио налог на друштвеној мрежи “Инстаграм” који је био јаван и на којем је поставио оглас да због повећаног обима посла нуди посао масерке, наводећи да је дневна зарада 100 евра. Такође је направио и интернет сајт преко којег је нудио услуге тантричке масаже. Цене сексуалних услуга су одредили осумњичени којима су оштећене одвајале од 50% до 70% зараде, а остатак задржавале за себе.

О Панићима се протеклих година често писало, углавном због кршења закона.

Тако се Урош Панић, син Петра Панића, у више наврата сусретао са прекршајним пријавама због саобраћајних прекршаја, односно дивљања на улицама што је неретко објављивао на друштвеним мрежама. Брза вожња, кршење саобраћајних прописа, као и вређање полицајаца незаобилазни су део његових снимака које је редовно постављао на друштвеним мрежама.

И ван Србије се бахато понашао.

Тако је у Црној Гори кажњен због брзе вожње, а прошле године се затекао у фокусу јавности јер је био учесник туче у Будви.

Ипак, отац браће Панић је много познатији широј јавности, што због сукоба за законом, што због познанства с људима из врха државе. Тако су се неретко на друштвеним мрежама појављивале фотографије Петра Панића Пане са јавним личностима, у првој линији са политичарима, међу којима је и председник Србије.

Фото: Приватна архива

Панић, у јавности познатији као Пана и Вучићев кум, иза себе има подужу биографију.

Против њега је својевремено било поднето 13 кривичних пријава. Кривичне пријаве су подношене због насилничког понашања, наношења лаких и тешких повреда, изнуде, недозвољеног држања оружја, саобраћајних несрећа, али пошто је свестран човек, у досијеу се нашла и кривична пријава због недозвољеног археолошког ископавања.

У медијима је означен као особа која је раније била блиска вођи „земунског клана“ Душану Спасојевићу Шиптару.

Каријеру започео као телохранитељ Шешеља

Старији Панић је каријеру почео као телохранитељ лидера радикала Војислава Шешеља. Његово име први пут је у јавности поменуто када је после једног ТВ дуела претукао адвоката Николу Баровића испред телевизијског студија. Судски поступак је одлаган, после чега је уследила цинична Шешељева изјава да се Баровић „оклизнуо на кору од банане“.

Пана је одлагао суђења, добијао је уверења од младог доктора из Ургентног центра Златибора Лончара, бившег министра здравља.

Осим суђења, Пана је, из здравствених разлога наравно, одлагао и одлазак на издржавање казне, покушавајући да дође до апсолутне застарелости.