Прочитај ми чланак

Вучићеви кумићи побегли у Хрватску! Панићи на потерници, а деле слике из провода

0

Одбегла браћа Панић, Урош и Милош, кумчићи председника Србије Александра Вучића, проводе се у главном граду Хрватске, одакле су синоћ делили слике из ноћног провода. Као и раније, и у ноћашњим објавама из провода хвалили су се луксузом и скупим пићима, упркос чињеници да је српска полиција за њима расписала потрагу због организовања ланца проституције.

Према незваничним подацима, иако су у бекству Милош и Урош Панић делили су ноћас снимке из загребачког ноћног клуба ЛАФ.

У време када су Панићи објављивали снимке из ноћног провода, и на инстаграм профилу поменутог клуба осванули су идентични снимци, који су потврдили њихову локацију.

Фото: Instagram/uros__panic__

Наиме, на профилу једног од браће, Милоша Панића, објављено је неколико снимака из клуба, а на једном се види и његов брат Урош.

Фото: Instagram/uros__panic__

Интересантно је да су Панићи Србију напустили само неколико сати пре хапшења, те се поставља питање да ли им је неко дојавио. Истакнути адвокат Божо Прелевић истиче да је очигледно да им је неко јавио шта се спрема и на тај начин их спасио хапшења.

„Ми смо навикли и научили да закони и акције МУП-а не важе за најближе сараднике председника Александра Вучића, што свакако одбегли Панићеви јесу. Очигледно је да им је неко дојавио и да их је спасио, јер по свој прилици, то се на неки начин није могло сакрити да се не сазна. Они су се склонили и повукли док не нађу неко ко ће прихватити одговорност и да ће се на тај начин извући“, каже истакнути адвокат Божо Прелевић за Нова.рс.

Подсетимо, Панићи су успели да избегну хапшење, док су лисице стављене Вуку Станковићу који се сумњичи да је направио налог на друштвеној мрежи “Инстаграм” који је био јаван и на којем је поставио оглас да због повећаног обима посла нуди посао масерке, наводећи да је дневна зарада 100 евра, а такође је направио и интернет сајт преко којег је нудио услуге тантричке масаже.

Цене сексуалних услуга су одредили осумњичени којима су оштећене одвајале од 50% до 70% зараде, а остатак задржавале за себе. Проценат новца који је припадао осумњиченима су остављале у кафићу у Београду на води или су по новац на адресе у Земуну долазили осумњичени и њима блиска лица.