Прочитај ми чланак

Полиција их тражи, а браћа Панић шаљу слике из Дубаија?!

0

Бахата браћа Урош и Милош Панић, синови Вучићевог кума Пане, у жижи су јавности након што је за њима расписана потрага због сумње да су посредовали у ланцу проституције. Међутим, иако су у бекству то их није спречило да на Инстаграму објављују снимке из ноћног провода.

Наиме, на профилу једног од браће, Милоша Панића, објављено је неколико снимака из клуба, а на једном се види и његов брат Урош, који је такође у бекству.

И Милица, Урошева супруга, објављивала је фотографије и снимке на Инстаграму из истог клуба као и њен девер Милош, док је Урош Панић јуче закључао свој профил.

Није познато да ли су снимке лично они објављивали или је неко урадио то у њихово име, ако има шифре профила. Тако да, браћа Панић, док их полиција јури, и даље провоцирају и понашају се бахато.

ФОТО: Инстаграм

Побегли у Дубаи?

На профилу Уроша Панића објављена је слика са једним мушкарцем који је у Дубаију, судећи према фотографијама које има на профилу. Према томе, не би било невероватно да су браћа Панић пре хапшења побегла управо у Дубаи.

Подсетимо, због сумње на посредовање у ланцу проституције, ухапшен је друг браће Панић као и женска особа С. Л. због сумње да су извшили исто дело. Они су за све услуге корстили салоне за масажу, који су били параван за сексуалне услуге!

На профилу, на друштвеној мрежи „Инстаграм“ преко које се ови салони рекламирају виде се фотографије девојака у доњем вешу које пружају услуге масаже мушкарцима.

FOTO: Instagram

ФОТО: Инстаграм

– Ексклузивна сензуална масажа за мушкарце. Закажите свој термин у нашим салонима – стоји у опису овог профила.

У описима фотографија стоји позив будућим клијентима да ће их дочекати „љубазне и изузетне масерке“.