Прочитај ми чланак

Велики пораз Жељка Митровића: Овоме се није надао!?

0

Велики недодирљиви Жељко Митровић је поражен. Изгубио је прву битку. Таман када су се сви наслађивали и величали његову победу десило се нешто „неочекивано“?!

Подсећања ради, Жељко Митровић (Маснокоси) је уложио жалбу на ЈуТјуб канал Богдана Илића (Бака прасе). Пошто је Богдан ранијих година гостовао на телевизији Пинк, он је те емисије објављивао на свом каналу. Исто тако, када је кренула сва ова „драма“, Богдан је коментарисао Пинк емисије које су говориле о њему, што је Жељко такође искористио као разлог за покретање спора.

Сви медији су се наслађивали и утркивали у томе ко ће више подржати Жељка или „попљувати“ Богдана. Писали су о томе како му је угашен канал, како је изгубио све, како је остао без пара и како је прекршио правила и законе. Иако је Богдан био позван само да да изјаву, медији су то представљали као да је ухапшен и да је већ окривљен.

Истина је овог пута била на потпуно другој страни. Мали, неваспитани и дрски клинац, „јутјубер“ је знао шта ради али није био свестан са ким има посла. Захваљујући својој „фамилији“ и својој породици он се није дао и наставио је борбу. Његов канал није био угашен него суспендован. Жељко је био принуђен да покрене судски спор против Богдана како би његов канал био и даље под суспензијом. ЈуТјуб је у међувремену скинуо забрану са Богдановог канала а како и  сам Богдан каже спреман је да иде до краја. Судећи по одлуци Јутјуба може се претпоставити да је Жељко повукао тужбу, јер ако суд буде донео одлуку у корист Богдана, ЈуТјуб ће онда угасити канале Жељка Митровића због нефер коришћења и злоупотребе.

Наравно сви медији и даље свесрдно нападају Богдана, а њихова главна питања су: колико је пара зарадио, да ли је утајио порез и колико је пара изгубио. Рат и даље траје. Сви тренутни медији ће сигурно и даље нападати Богдана зато што он представља ону нову „елиту“ и „медије“, које они не контролишу а који не поштује никога, ма колико тај био јачи и већи од њих.

И овог пута интернет генерације су добиле битку. Рат и даље траје и битака ће бити још. До сада смо свашта виђали на интернету, почев од наглих успона и падова крипто валута па до успона банкротираног GameStop-а кога су из мртвих уздигле друштвене мреже итиме затресле америчку берзу. Код нас се исто дешавају тектонске промене. Ко ће победити у овим ратовима?

Ко је Богдан Илић и колико зарађује причаћемо другом приликом.