УМРО ЗБОГ КОРОНЕ иако није имао корону Лекари нису хтели да га „дирају“ док…

0

Један корисник Твитера објавио је на тој друштвеној мрежи да је његов пријатељ преминуо од последица инфаркта, да није имао корону, али да лекари нису желели "да га дирају", док нису добили резултате тестирња.

Наиме, како је наведено у поменутом Твиту, мушкарац стар 47 година, самохрани отац, у недељу је добио инфаркт и осам сати по пријему у болницу преминуо.

Његов пријатељ додао је да му Градској болници четири сата нико није урадио ЕКГ јер, како је навео, нису хтели да га „дирају“ док нису добили резултате тестирања.

– Велики пријатељ и самохрани отац, у недељу је добио инфаркт и осам сати по пријему умро. Није имао корону!


У Градској болници му четири сата нико није урадио ЕКГ јер нису хтели да га “дирају” док нису добили резултате тестирања. ОДГОВАРАЋЕТЕ… Обећавам вам да ћете одговарати – пише у Твиту.

Коментатори су испод објаве написали да се полако остварује страх многих, да ће болесни људи умирати, али да их здравствене установе неће примати због короне.

Нажалост, овај случај није изолован. Мноштво људи писало је о сличним проблемима на друштвеним мрежама.

Наиме, доста грађана навело је да страхују да Хитна помоћ неће хтети да дође на позив, или да се тешко оболели пацијенти неће ваљано третирати, због епидемије коронавируса у Србији.

Многи су става да међу здравственим радницима влада апсолутна „хистерија“ због вируса корона, те да су остала тешка обољења пала на листи приоритета.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!