Прочитај ми чланак

Џорџ Клуни каже да је време да се на силу вакцинише свака невакцинисана особа

0

Дошло је време да се на силу вакцинише свака невакцинисана особа у Сједињеним Државама, каже холивудски глумац Џорџ Клуни који је током интервјуа на црвеном тепиху изјавио да подржава „обавезне вакцине, тачка“.

Упитан за мишљење о обавезним вакцинама на филмским сетовима на догађају у Лондону, Клуни је отишао још даље и изјавио да невакцинисани људи не би требало да имају право на медицинску слободу и да би требало да буде обавезно да добију вакцине.

„Мислим, слушај, није ме брига. За мене је то заиста једноставно”, рекао је Клуни. „Можемо пазити једни на друге и бринути једни о другима, или не можемо. То је тако једноставно.”

“Сви људи који желе да причају о својој независности и својој слободи… Слободни сте да пијете док не паднете низ степенице, али нисте слободни да возите”, рекао је Клуни.

Према Клунијевим речима, увођење Kовид мРНА вакцине било је „прилично успешно“ у поређењу са вакцином против дечје парализе, за коју признаје да је „заправо на крају дало гомили деце дечју парализу и убила их јер нису филтрирали формалдехид“.

Клунијев холивудски друг Арнолд Шварценегер био је један од најистакнутијих заговорника вакцине током пандемије Kовид-19, редовно се јављајуц́и на друштвене мреже да би вређао невакцинисане.

Према Шварценегеру, они који су одлучили да искористе своје уставно право и одбију вакцину били су „шмокљани“ који су могли да „одје*у“.

Три године након његове кампање на друштвеним мрежама да примора свет да се вакцинише, Шварценегер пати од истих хроничних срчаних проблема који погађају многе његове вакцинисане и бустероване вршњаке.

Живот ти брзо све врати.

Током последње епизоде ​​његовог подкаста, Arnold’s Pump Club, звезда Терминатора је признала: „Прошлог понедељка сам имао операцију да бих постао мало више машина: добио сам пејсмејкер“.

Упркос озбиљним здравственим проблемима који би убили свакога ко није могао да приушти врсту медицинске неге резервисануе за холивудске звезде са А листе, Шварценегер је све уверавао: „Сјајно ми иде!“

У том случају, не бисмо волели да видимо како изгледа када му није сјајно.