Прочитај ми чланак

„Огроман,масивни цунами“ смрти и разарања долази као резултат операције Warp Speed

0

Ствари тек почињу што се тиче броја смртних случајева од „вакцинације“ од вируса корона (КОВИД-19) у Вухану, упозорио је др Герт Ванден Боше у недавном интервјуу за подкаст KunstlerCast.

Светски познати белгијски виролог који је годинама алармирао опасности од ињекција КОВИД-а каже да ће ускоро уследити „масовни, масивни цунами“ болести и смрти, сада када су вакцине имале времена да оштете имуни систем примаоца.

Већина пријављивања болести и смрти узрокованих убризгавањем КОВИД-а фокусирана је на случајеве у којима су се примаоци разболели или умрли убрзо након убризгавања. Боше сада говори о онима чији је имуни систем имао времена за системску деградацију у последњих неколико година, што ће се на крају манифестовати на веома приметан и распрострањен начин.

„Оно што предвиђам је огроман, масивни цунами“ болести и смрти, биле су тачне и потресне Бошеове речи о томе шта очекује да стигне сваког дана. Видећете шта ће се десити, на пример, у наредним недељама… јер ће бити све више случајева озбиљнијег ‘дугог КОВИД-а’. Они ће почети да замењују талас (турбо) карцинома… сада имамо хроничнију фазу.“

Велико финале Операције Warp Speed

Карциноми о којима Боше говори су они хипербрзи случајеви у којима се људима дијагностикује, а затим умиру великом брзином, баш као и назив програма „вакцине“ против корона вируса (кОВИД-19) који је Трампов режим покренуо под именом Оператион Warp Speed.

Побољшање зависности од антитела (АДЕ) и друга средства уништавања полако пролазе кроз тела оних који су учествовали у Операцији Warp Speed, укључујући и оне који тврде да су „у реду“ након вакцинације.

„Завршиће се хиперакутном фазом, огромним, огромним таласом“, тако Боше описује како ће изгледати финале свега овога. „Четири године учим ово. Знам о чему говорим“.

Говорећи што је могуће скромније, Боше је рекао да је он једина особа која заиста разуме имунолошке импликације онога што су вакцинације изазвале. Он упозорава да то неће бити лепо и да ће остатак човечанства имати огроман задатак да се обнови из рушевина.

„Оно што желим да ваша публика разуме, са чим ћемо се суочити у хиперакутној Ковид кризи која је неизбежна, јесте да ћемо морати да изградимо потпуно нови свет“, објаснио је Боше.

„Врло је јасно да ће наше болнице пропасти када ово почне. А то значи да ће хаос у свим слојевима друштва – финансијском, економском, социјалном, шта год хоћете – бити потпун. И то је оно што ја врло јасно предвиђам.“

Боше је додао да се осећа „веома чудно“ када такве ствари говори наглас јер све то звучи сулудо, „али то не кријем јер сам 200 одсто уверен да ће се то догодити“.

Феникс који се диже из пепела

Све до „пандемије“ КОВИД-а, скоро сваки догађај који је укључивао злочине против човечности у модерној ери био је релативно мали или изолован у смислу локализације. КОВИД је све то променио тако што је покренуо догађај на нивоу глобалног изумирања, или ЕЛЕ, који је још увек у процесу манифестовања.

Уништење које ће из свега тога произаћи када достигне завршну фазу биће за већину недокучиво и сигурно ће, по Бошеовом мишљењу, довести до краја цивилизације какву данас познајемо.

А они који су починили те злочине, који су лагали народ, који нису водили рачуна о здрављу и безбедности људи, биће кажњени најстроже, најстроже“, каже он о томе шта ће бити са онима који су играли део „пандемије“.

„Када би ови људи сада изашли и рекли: ‘Да, чекајте мало, направили смо неке грешке, није било у реду, морамо их исправити, морамо ревидирати своје мишљење’, ти људи би били каменовани на улицама. .. Могу само да се надам да ће се десити нешто што ће скренути пажњу са ове теме, али неће“.

Оно што Боше предвиђа је потпуни колапс готово свега. Из овога ће се из пепела подићи нека врста феникса да замени стари свет новим.

„Истина ће испливати на површину: ово је био велики експеримент повећања функције на самој људској популацији“, објаснио је он.

„Ово ће бити нешто што ће бити забележено у историји за многе, многе генерације које долазе. „Оно што могу да саветујем… свим овим вакцинисаним људима: требало би да избегавају поновну инфекцију. За ову ситуацију одговорна је поновна инфекција вакцинисаних људи.”

Ефекти операције Warp Speed који уништавају живот тек су почели.