Прочитај ми чланак

Удбашки-НАТО десант: Народне патроле наслеђују Беливука!? Ово је позадина хајке

0

За два дана, домаћа Удба дубока држава, која је у функцији глобалне дубоке државе, повела је невиђену хајку против Народних патрола.

Прво је Н1 на ударној позицији на свом сајту и ТВ са прилогом „Ко дозвољава Народним патролама преузимање улоге полиције и грађанска хапшења“ јуче најавила почетак прогона, а данас је уследила нова серија скандалозних текстова.

Тако је лист „Данас“ објавио ауторске текстове разних НВО сисача сорошевских НАТО фондова у којима позивају на хапшење и гашење Народних патрола (износећи лажи нико нема право да мимо полиције онемогући пљачкаше у вршењу криминалних дела), а затим је у правом удбашком маниру све „засладио“ Боривоје Боровић, адвокат и некадашњи члан антисрпског Српског покрета обнове.

„То што раде такозване Народне патроле, по мом мишљењу раде у договору с властима, и они представљају неке нове групе које треба да замени криминалну групу Вељка Беливука“, рекао је без блама Боровић за „Данас“, коментаришући последње наводно “грађанско хапшење”.

Дакле, НАТО медији у Србији из „Јунајтед групе“ намерно прећуткују да Народне патроле организују најмасовније протесте ПРОТИВ издајничког режима Александра Вучића и бесрамно воде хајку како ће Дамњан Кнежевић и остали чланови патрола да наследе Вељка Беливука и његову групу!?!?!

Ретардиран спин у који могу да поверују само умишљени, плиткоумни конзументи „балканског Си-Ен-Ен-а“.

Право питање је због чега је режим Александра Вучића или иницирао или дао дозволу да удбашке-НАТО структуре покрену овај спин?

Одговор се лако намеће, с обзиром на то да су управо Народне патроле један од организатора масовних протеста ЗА Русију, који су у два наврата на улицама Београда окупили неколико десетина хиљада људи. Толико људи на улици не би могла да окупи ни једна политичка партија, па чак ни СНС са све ботовима са буџета, уцењенима и јадним пензионерима.

И пре су момци из патрола спроводили грађанска хапшења, али медијима као што су Н1, Нова или Данас то није толико сметало као сада, када је потребно на све начине „угушити“ Русију у Србима.

Написати за некога да је наследник оних који кољу људе и од њих праве ћевапе, напасти Дамњана Кнежевића и остале момке да су Вучићеви фашисти, а не позвати другу страну за одговор, најбоље показује западне „вредности“ и „објективност“ НАТО пропагандне машинерије у Србији.

У земљи у којој ТВ Пинк и Информер лажу глупе, а Н1 и Данас умишљене, а све уз организацију дубоке Удба државе, чини се да нема простора за слободу и истину.

Ипак, када једном почне денацификација и у Србији, на списку за спровођење правде ће се наћи не само издајничко-мафијашки режим Александра Вучића, већ и све титоистичко-сорошевске слуге глобалиста.