Прочитај ми чланак

РАЗБИЈЕНА ЗАВЕРА: Други талас короне заснован на лажним статистикама! (АНАЛИЗА)

0

„Црвене зоне“, забране путовања, карантини, „црвене листе“... Најављен је „Други талас“. Кампања страха пoприма нове размере. Широм света размишља се о драстичним државним мерама, укључујући ограничења на друштвена окупљања, венчања, сахране, затварање ресторана и барова, директну парализу цивилног друштва.

Овај чланак се фокусира на „игру бројева“. Како политичари користе статистику и „процене“ да би оправдали затварање националне економије и одступање од основних грађанских права.

Од почетка кризе Ковид-а у јануару 2020. године, далекосежне одлуке које су донеле СЗО и националне владе оправдане су позивањем на „процене“ болести Ковид-19, као и „статистику“ која указује на ширење нове смртоносне болести широм света коронавирус пореклом из Вухана, Кина.

Научна анализа потврђује да су ове процене „потврђених случајева“, које су приказали СЗО и националне владе, погрешне. Тестови не откривају нити идентификују вирус. Бројкама се често манипулише како би се оправдале политичке одлуке. Штавише, званичне студије које потврђују идентификацију вируса САРС-ЦоВ-2 – нису објављене.

Резултати теста не указују на постојање светске Ковид-19 пандемије. Нити оправдавају социјално дистанцирање, ношење маски и затварање глобалне економије.

Корупција превладава на највишим нивоима власти, као и у вишим ешалонима система Уједињених нација. Читав државни апарат, као и међувладине организације, контролишу моћни финансијски интереси.

Сада се тестирају милиони људи што доприноси повећању броја такозваних „потврђених“ Ковид позитивних случајева широм света. Затим се та статистика пажљиво табелира. Те бројке су владама потребне да би оправдале своје тоталитарне мере.

Шта је велика лаж? САРС-ЦоВ-2 НИЈЕ „ВИРУС УБИЦА“. Кампања страха нема научну основу.

Стандардни ПЦР тест који се користи за „откривање“ подмуклог вируса, „не може да идентификује вирус“.

Владе које тврде да нас „штите“ користе бесмислене и изманипулиране статистике како би оправдале наметање Ковид-19 „Црвени код“.

Вирус

Почетком јануара 2020. године идентификован је такозвани нови коронавирус под називом САРС-ЦоВ-2, који узрокује „коронавирусну болест 2019, или КОВИД-19 “. Добио је слично име као постојећи коронавирус, наиме САРС-ЦоВ, односно бета коронавирус који изазива тешки акутни респираторни синдром (САРС)

Према реномираном имунологу др Беди Стадлеру са Универзитета у Берну, овај такозвани нови вирус веома је повезан са САРС-1, као и са осталим бета-коронавирусима од којих сваке године патимо у облику прехладе.

Стадлер такође поставља питање: Да ли је ово нови вирус или мутација постојећег вируса, „сличан вирусима корона бета прехладе“.

Према недавној студији Заједничког института за вирусологију, универзитета Схантоу и Хонг Конг), вирус [САРС-2] је најближе повезан (89,1% сличности нуклеотида) са групом коронавируса сличних САРС-у.

Штавише, и студије др Ентонија Фаучија и сарадника у часопису „Њу ингланд журнал оф медицин“, као и СЗО признају да Ковид-19 има слична својства као сезонски грип (вируси А и Б).

Ове научне изјаве говоре да САРС-2 (који узрокује Ковид-19) није вирус убица. Заправо управо супротно.

Али ни владе ни медији нису уверили јавно мњење. Кампања страха не само да превладава, већ узима маха.

У овом тренутку кризе Ковид-19, владе предвиђају покретање екстремних мера као одговор на такозвани „Други талас“. Заузврат, неколико медија сада шири приче да је овај Други талас упоредив са шпанском грипом 1918.

Већина ових потврђених „позитивних случајева“ процењена је помоћу РТ-ПЦР теста који заправо не открива и не идентификује вирус.

Одмах након најаве СЗО 11. марта, кампања страха кренула је великом брзином. Упутства за затварање послата су 193 државе чланице Уједињених нација. Потпуно затварање националних економија подржано је као средство за решавање кризе јавног здравља.

Политичари су инструменти моћних финансијских интереса. Да ли је ова далекосежна одлука била оправдана као средство за борбу против вируса? Да ли су „бројеви“ (потврђених случајева) оправдали светску пандемију?

Без преседана у историји, примењени готово истовремено у великом броју земаља, читави сектори светске економије су били дестабилизовани. Мала и средња предузећа одведена су у стечај. Незапосленост и сиромаштво су раширени.

У неким земљама је избила глад. Друштвени утицај ових мера је поражавајући.

Погубни здравствени утицаји (морталитет, морбидитет) ових мера, укључујући дестабилизацију система националне здравствене заштите (у бројним земљама), далеко премашују оне који се приписују Ковид-19.

Журба да се тестира

У великом броју земаља истовремено се охрабрују људи да се тестирају, што заузврат доприноси експоненцијалном повећању броја такозваних потврђених Ковид-19 „позитивних случајева“. Објекти су постављени у целој земљи.

Превладава паника. Људи стоје у реду да би се тестирали. Проценама се често манипулише. Са све већим бројем, здравствене власти у неколико земаља указале су на скори „Други талас“.

Која је намера Другог таласа? Одложити „нормализацију“? Да спречи поновно отварање националних економија? Да се покрене већа незапосленост?

Тренутно су се националне економије делимично поново отвориле. Овај Други талас представља „другу фазу“ стечајног програма, усмереног на услужну економију, ваздушни саобраћај, туристичку индустрију, трговину на мало итд.

Превладава социјално удаљавање. Школе, факултети и универзитети се затварају, друштвена окупљања и окупљања породица су забрањени.

Маска за лице се поново поставља упркос негативним утицајима на здравље. Кажу нам да је све то у добру сврху. Борите се против преноса вируса.

Ове далекосежне одлуке којима се умањују основна грађанска права заснивају се на „проценама“ позитивних случајева Цовид-19, а да се не говори о манипулацији резултатима теста.

 

Стандардни тест који се користи за откривање / идентификовање САРС-2 широм света је Тест ланчане реакције полимеразе реверзне транскрипције ( РТ-ПЦР) који се користи за процену и табелирање броја потврђених позитивних случајева Ковид-19.

Према нобеловцу др. Кари Муллис, који је изумео ПЦР тест:

„ПЦР открива врло мали сегмент нуклеинске киселине која је део самог вируса. Специфични откривени фрагмент одређен је помало произвољним избором коришћених ДНК прајмера који постају крајеви појачаног фрагмента. “

ПЦР тест никада није био намењен идентификовању вируса.

„ ПЦР откривање вируса је корисно уколико се може разумети његова тачност: нуди капацитет за откривање РНК у малим количинама, али да ли та РНК представља заразни вирус можда неће бити јасно“.

Стандардни ПЦР тест примењен у односу на Ковид-19 не открива нити идентификује вирус. Оно што открива су фрагменти неколико вируса . Према реномираном швајцарском имунологу др Б. Стадлеру.

Дакле, ако радимо ПЦР тест короне на имуној особи, није откривен вирус , већ мали разбијени део вирусног генома. Тест се враћа позитивно све док су преостали ситни разбијени делови вируса. Чак и ако су инфективни вири одавно мртви, тест на корону може се вратити позитивним, јер ПЦР метода умножава чак и мали део вирусног генетског материјала довољно да се открије.

Према др. Паскалу Секреу, „ови тестови откривају вирусне честице, генетске секвенце, а не цео вирус“

То значи да ПЦР тест не може да открије или идентификује САРС-ЦоВ-2 . Оно што открива су фрагменти, што сугерише да се стандардни „ПЦР позитиван“ не може изједначити са такозваним Ковид-19 позитивним.

ПЦР тест ће покупити фрагменте неколико вируса, укључујући вирусе короне, као и грип (вируси грипа А и Б)

Иако се САРС-2 који узрокује Цовид-19 сматра сличним САРС-ЦоВ-1, он има сличне симптоме као сезонски грип (вируси А и Б). Штавише, неки од њених блажих симптома слични су онима код вируса короне прехладе. Према ЦДЦ-у : „Понекад се респираторни секрет тестира да би се утврдило која одређена клица узрокује ваше симптоме. Ако се утврди да сте заражени уобичајеним коронавирусом (229Е, НЛ63, ОЦ43 и ХКУ1), то не значи да сте заражени новим коронавирусом 2019. “

Према ЦДЦ-у, постоји „седам људских коронавируса који могу да заразе људе“, од којих су прва четири (алфа, бета) повезана са прехладом.

229Е (алфа коронавирус)

НЛ63 (алфа коронавирус)

ОЦ43 (бета коронавирус)

ХКУ1 (бета коронавирус)

МЕРС-ЦоВ (бета коронавирус који узрокује респираторни синдром Блиског Истока, или МЕРС)

САРС-ЦоВ (бета коронавирус који изазива тешки акутни респираторни синдром или САРС)

САРС-ЦоВ-2 (нови коронавирус који узрокује коронавирусну болест 2019. или КОВИД-19 )

У горњем контексту, то значи да ће ПЦР тест покупити фрагменте вируса короне као и вируса грипа. Неће моћи да идентификује појединачне вирусе, укључујући САРС-2.

„Фрагменти вируса позитивни“ не значи „ позитивни на САРС-2“ (или позитивни Ковид-19) . ПЦР тест може покупити фрагменте вируса грипа (А, Б) као и бета коронавирусе прехладе (нпр. ОЦ43, ХКУ1).

Другим речима, објављене процене позитивних на КОВИД-19 (произашле из стандардног ПЦР теста) у прилог хипотези о Другом таласу често су обмањујуће и не могу се користити за мерење ширења САРС-2.
.
Тренутно постоји, у време писања овог чланка ( према статистикама СЗО ), готово 33 милиона такозваних „потврђених случајева“ и 1 милион смртних случајева. Да ли су ове наводне „Ковид-19 позитивне“ процене које се великим делом заснивају на РТ-ПЦР тесту поуздане?
.

Поред проблема лажно позитивног (који је довољно документован), особа са тешком прехладом или грипом могла би бити категорисана као САРС-2 (Ковид-19) позитивна, наводно опасна вирусна болест.

Оно што су владе урадиле је да ПЦР позитивном тесту дају једну ознаку, наиме Ковид-19 , док би у ствари ПЦР позитивни тест могао бити резултат других вируса, укључујући оне који се односе на грипу или коронавирусну прехладу, који (према ЦДЦ) имају сличне симптоме као Ковид-19.

Једном када је Цовид-19 позитивна етикета успостављена и прихваћена, тада је подложна бројним облицима манипулације, а да не говоримо о фалсификовању смртних листова.

Те се лажне бројке затим користе за одржавање кампање страха и оправдање политичких одлука корумпираних националних влада.

Јавност је натерана да верује да постоји „Други талас“ и да је влада ту да спашава животе социјалним дистанцирањем, маском лица, затварањем економских активности, парализом националног здравственог система и затварањем школа и универзитетима.

Постоји кружна узрочно-последична веза. Што се више људи тестира као резултат кампање страха, то је више ПЦР позитивних случајева. …

То је велика лаж. Када Лаж постане Истина, нема кретања уназад.