Прочитај ми чланак

Почињу Дани културе особа са инвалидититетом

0

Удружење особа са инвалидитетом „Феникс“ најављује почетак манифестације Дани културе особа са инвалидитетом за 24. аугуст,  од 12 до 23 часова у кафе галерији „Антика“ у Београду.

На репертоару ће бити разноврсни културно уметнички програм: позоришни, музички, ликовни и књижевни, биће уприличена  продајна изложба ручних радова и уметничких слика.

Реномирани књижевници и песници ће читати своја прозна и песничка дела. Посетиоци ће имати могућност да купе уметничке слике, иконе, уникатне ручне рукотворине, књиге и збирке песама по повољним ценама.

Такође, свако ће моћи да се опусти и ужива у  разноврсном послужењу, програму и пријатном амбијенту кафе галерије „Антика“( налази се на Видиковцу, Улица Кнеза Вишеслава 63, Тржни Центар „БАЗАР ВИДИКОВАЦ“ , поред МцДоналд’са).

 Манифестацију ће пропратити многе медијске куће. Чланови удружење „Феникс“ ће прикупљени новац чувати на рачуну удружења с надом да ће једног дана успети да прикупе потребну суму од 5.000 евра за куповину електромоторних колица, која могу да се крећу по свим теренима снежним, песковитим и која имају могућност кретања уз и низ степенице. 

Волели бисмо да и Ви својим присуством улепшате предстојећу манифестацију!

 

С постовањем,

Удружење особа са инвалидитетом “ Феникс“

хттп://www.феникс-пхоениx.цом/

 

Председник удружења.

Проф.Бранко Јокић(дистрофичар)

Контакт тел:064/162-55-80

Association of Persons with Disabilities  "Phoenix"
The president of the association.
Prof.Branko Jokić(dystrophy)

Presentation of the Association of Persons with Disabilities Phoenix.mpg

TV AVALA 03 DECEMBAR 2008.mpeg

Проблеми особа са инвалидитетом