Прочитај ми чланак

Др Несторовић: Нек ми плате да докажем да корона не постоји, тестови су лажни!

0

Доскорашњи члан кризног штаба др Бранимир Несторовић као да се на сваки начин труди да изнервира колеге из тог тела, формираног да се бори против пандемије вируса КОВИД-19, које су у њему остале. Не прође дан, а да познати пулмолог, сада пензионер, не каже нешто против вакцинације, наведе да корона није озбиљна болест.

Овог пута, у недељу увече, Несторовић је из емисије ТВ Хепи симболично назване “Теорија завере” поручио ствари које се не могу потврдити у пракси.

ПАНДЕМИЈА УОПШТЕ НЕ ПОСТОЈИ

Тај проблем са СЗО сам први пут имао 2009, када је била пандемија свињског грипа. Мени је увек тешко да кажем пандемија зато што ни она ни ова не испуњавају основне услове пандемије. СЗО је направила неколико скандала који су потпуно незапажено прошли. Они су три пута мењали дефиницију пандемије током пандемије и тад је било пуно скандала. То се све завршило некако, ваљда што није била толика економска штета. И сад овај пут се исто поновило, у моменту кад је проглашена пандемија нису били испуњени услови за епидемију. Онда је СЗО правио кругове који су се завршили 20. јануара, један сат након инаугурације Бајдена. СЗО је променио начин тестирања ПЦР теста, спустио га на 25 циклуса и прогласио да не треба да се тестирају људи који нису фебрилни, који немају температуру. Тако да је практично СЗО просто објавио оно што сам више пута рекао да је пандемија смишљена да се обори Трамп. Ако је коинциденција, врло је интересантна.

ТЕСТОВИ СУ 95-96% ЛАЖНИ

Дан након инаугурације Бајдена шеф ЦНН каже како корона није нека нарочита опасност за Америку, како они неће више уопште да прате ту причу јер имају пуно поверење да ће то Бајден ставити под контролу, да ће те мере дати резултате до лета и сад одједном ЦНН тај дан објављује да је од короне у Америци умрло 175.000, то је тачно 200.000 мање него што је званичан податак. Иначе, званичан податак је да је око шест одсто људи умрло од тога, остали су умрли и имали позитиван тест. Тест који је 95-96% лажно позитиван, то се знало на почетку.

Онда долази обавеза вакцинације за вирус, где ми не знамо да ли је вакцина опаснија од вируса. Стварно не знамо јер у Америци је први и једини извештај о нежељеним дејствима “Фајзерове” вакцине издат 14. децембра прошле године. Било је вакцинисано 124.000 људи, 3.000 се није појавило на послу после неколико дана и више није објављивано. Умро овај, умро онај, али како да ви докажете да је неко умро од вакцине, они кажу били су стари.

ГЛУМИЛИ СМО МАЛО ЕПИДЕМИЈУ

Ушао сам у тај кризни штаб чиста срца, желео сам да ми пронађемо неки пут који ће најмање оштетити државу и људе. Ја сам био за то да ми тако мало глумимо епидемију, али да ипак не оштетимо економију, да људи се не плаше превише, итд. И у тој првој фази, када су се људи стварно плашили, мислим да се сад већина не плаши, има једна група 30-40% се плаши, то је нормално, био сам задовољан тиме што се догађало, а онда су ствари кренуле у неком правцу који ми се није свидео. Прво смо одустали од протокола којим смо лечили болеснике. Одустали смо без неког објашњења. Моја званична улога у том кризном штабу јесте била да читам литературу и саветујем, нисам могао да се помирим с тиме да смо избацили хидроксихлорохин, да смо увели ремдесивир, да смо почели да дајемо моноклонална антитела, која су скупа, за које немамо баш доказа да то делује. Онда је почела та прича о ношењу маски на отвореном.

НЕК МИ ПЛАТЕ ДА ДОКАЖЕМ ДА КОВИД УОПШТЕ НЕ ПОСТОЈИ

Ја бих рекао да је намерно направљен овај тест, за који се знало да је лажно позитиван. Мене не брине то, брине ме што ћуте велики научници на ту чињеницу. Они то знају исто као и ја. Завладала је та атмосфера страха у академским круговима која је очекивана. Лакше је да ти пливаш низводно, да објављујеш радове, добијаш грантове, стипендије, него да пливаш узводно о свом трошку. Нико мени не би дао грант да ја одем на усавршавање да докажем да КОВИД не постоји или да је мало смртоносан, зато што је то смешно, то нико неће да финансира.