Прочитај ми чланак

У редовима Двери највише евроскептика!

0

У оквиру актуелне, медијски потпириване, параноје српских еврофанатика да ће режим Вучић-Дачић-Николић „одвести Србију са пута европских интеграција“ Београдски центар за безбедносну политику је од ЦЕСИД-а наручио истраживање које треба да покаже како идеја уласка Србије у ЕУ стоји међу грађанима Србије.

Резултати су, макар за друштвени миље из кога потичу како наручилац, тако и извршилац истраживања, поразни, док су за надолазеће снаге, окупљене око покрета Двери, обећавајући – улазак Србије у Европску Унију подржава једва 47% грађана Србије!

Вероватно да би открили које су то странке које предводе ове „ретрогардне снаге у Србији“, анкетари су испитанике замолили да им кажу за кога гласају и резултати су недвосмислени: преко 80% бирача Двери су евроскептици, па је према овим параметрима покрет Двери превазишао друге националне политичке опције.

Пошто се раст политичког утицаја Двери поклапа, статистички гледано, са растом броја људи који су се отрезнили од „ЕУ сна“, можемо само да констатујемо да се, како изборни циклуси буду пролазили, ближи тренутак ослобођења Србије!

 

( Двери )