Прочитај ми чланак

Нове претње уреднику Геополитике !

0

Спрема се нови увод у физичку ликвидацију уредника магазина „Геополитика“.
Слободан Ерић, главни уредник српског магазина „Геополитика“, у својој изјави за радио емисију „Атлантис Ултра“ постављену на нашем сајту 2. септембра, обавестио је српску и светску јавност да је током неколико последњих месеци подвргнут физичком праћењу од стране криминалних кругова. Ерић је том приликом изјавио да није праћен само у Србији већ и у другим земљама које је током овог периода посетио: Грчкој као и у Русији, где је између осталог био праћен од лица пореклом из кавкаских република.

Ово праћење Ерић доживљава као могући увод у његову физичку ликвидацију будући да искуство и бројни примери показују да физичко праћење од стране криминалних група по правилу резултирају таквим исходом, а да обавештајне службе углавном користе криминалне групе за обављање овакве врсте задатака.

Мотиве за угроженост своје безбедности, Ерић види у уређивачком концепту магазина „Геополитика“, заснованом на критичком односу према глобализму, политици западних земаља као и скривеној агенди која се реализује.

Ерић основано сумња да је налог за његово праћење и могућу ликвидацију потекао од неких западних обавештајних служби.

Подсећамо да је Ерићу 2008. године урађена саботажа на аутомобилу марке Форд Ескорт, када је пуким случајем избегао смрт.

Подсећамо јавност да су за магазин „Геополитика“ говорилли најистакнутији и најслободоумнији светски интелектуалци, између осталих: Едвард Херман, Вебстер Тарпли, Џералд Селенте, Наоми Клајн, Џон Перкинс, Дијана Џонстон, Мајкл Паренти, генерал Пјер-Мари Галоа; Јирген Елзесер, Мануел Оксенрајтер, Наталија Нарочницка, Џон Локланд…

 

( Двери )