„Устајте, ви европско робље“

3

Циљ паневропског левичарског покрет „ДиЕМ 25“, основаног у фебруару, јесте да „демократија завлада“ до 2025. године и спаси континент сценарија који га је задесио средином прошлог века (успон нацизма), тврде оснивачи.

ЛСВ осудио говор мржžње: ДСС пљује по одлуци суда

6

Лига социјалдемократа Војводине најошšтрије је вечерас осудила, како је наведено у саопштењу ЛСВ, „говор мржžње у данашšњем саопшšтењу Демократске странке Србије поводом ослобађајуће пресуде председнику ЛСВ Ненаду Чанку“.

ПОЛАЖЕ ЗАКЛЕТВУ: Тачи послао званичну позивницу српском председнику Николићу

7

У кабинету српског председника београдски лист Данас није још добио одговор да ли је стигао позив из Приштине.

ВИКАЛИ СРПСКИМ ФУДБАЛЕРИМА: ”Убићемо вас, заклаћемо вас” и ”Србе на врбе”! (ВИДЕО)

11

Градски дерби у малом фудбалу прекинут када су на терен утрчали БББ-ојси, разбили главу голману Ивану Павлићу, па наставили да вређају фудбалере српске националности.

КОНАЧНО: Од јуна ће се личне карте вадити овако!

9

Последњи рок институцијама да поступе по решењу Владе Србије истиче 8. јуна.

ПРОРОЧАНСКИ ИНТЕРВЈУ АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА ИЗ 1991: Вратићемо се у неоколонијализам и бићемо бесплатни

2

Хоћемо да се вратимо натраг, а то натраг за нас може бити само неоколонијализам. Ја сам рекао: волите капитализам и ви мислите да ћете имати немачки капитализам, али код нас ће бити југословенски капитализам сличан само неком никарагванском или аргентинском, рекао је Александар Поповић (1928-1996), један од најзначајнијих српских драмских писаца у интервјуу који је дао још 1991. године

ХОЋЕ ЛИ ДОНАЛД ТРАМП СТАВИТИ ТАЧКУ на пет година великих лажи Хилари Клинтон?

5

Готово сви помоћници Клинтонове, који су пристали да разговарају са новинарима, истакли су, да је од самог почетка немира у Либији, она увидела за себе прилику да се наметне и да је учинила све да диригује развојем догађаја. После две безбојне године на функцији државног секретара коначно јој се указала прилика да се истакне и уђе у анале историје.

ХРВAТСКИ ПОРТAЛ: Ђоковића мрзе јер је из Источне Европе! (ВИДЕО)

3

Последњи пример „антагонизма“ према Ђоковићу виђен је у мечу српског аса и младог Aустријанца Доминика Тима, када је публика извиждала „броја 1“ зато што је оправдано тражио челенџ.

ТАДИЋ: Шта би Вучић данас радио да није било мене

18

Шта Тадић мисли о повлачењу интелектуалне елите, шта његова опција ново нуди на изборима, зашто се залагао за једну изборну колону демократског корпуса, ако је пре само две године био за две колоне када је напустио ДС, прочитајте у интервјуу за најновији Недељник, као и његове ставове о Aлександру Вучићу, Демократској странци, пресуди Караџићу, Саши Радуловићу, Војиславу Шешељу, Бошку Обрадовићу, Ивици Дачићу…

ПАТРИОТСКА ОПОЗИЦИЈА у НАТО програму Партнерство за мир

4

Поводом НАТО похода на Балкан, у Србији се више месеци ломе копља и део грађанства се како тако буди. Иницирани, подразумева се, од стране познатих и мање познатих страначких и осталих свезнајућих лидера. Да ли су посреди озбиљни покушаји вођења народног пука или ће ипак бити да је напрасно прегнуће, предизборне трке ради. Док Србљи схвате где се крије јадац протећи ће још много воде Дунавом и Савом.

1,300 миграната „заробљено“ у Србији

13

Кроз прихватни центар у Адашевцима, недалеко од границе са Хрватском, некада је дневно пролазило и неколико хиљада избеглица. Данас их је овде 190.

Македонски терориста ухапшен у Србији, па експресно пуштен?

1

Бећир Асани звани Бећа, лидер најекстремнијег крила албанске партије ДУА (Демократска унија за интеграцију) из Македоније, који је организовао рушење споменика цару Душану и крста у Скопљу, ухапшен је пре два дана на територији Србије, па експресно пуштен, преносе

МЕДИЈСКИ ЛИНЧ НА РТС-у: Праве емисију о Шешељу, а не зову никог од радикала! (АУДИО)

92

У емисији су позвани, да у дебати учествују и кажу свој став о Војиславу Шешељу, и наводним његовим ратним злочинима!, Мирослав Лазански (СНС), др Санда Рашковић-Ивић (ДСС-Двери), Гордана Чомић (ДС), али ниједан представник радикала.

Патријарх: Бојим се да је за Грачаницу прекасно…

73

Патријарх је навео и да је реч о деликатном питању које је рођено пре много година. Каже и да са премијером није договарао заједничку акцију за спас Грачанице.

Донео победу голом са пола терена у 94. минуту (ВИДЕО)

1

Фудбалер Бат Ситија Тајлер Харви донео је свом тиму победу у 94. минуту. Ништа не би било чудно да ту победу није донео голом са пола терена.

Хрвати нам узели имовину вредности 1,8 млрд. ЕУР

5

Многи хотели и одмаралишта који су били власништво српских предузећа су почетком деведесетих година прошлог века, одлуком Хрватског фонда за приватизацију, продати. По подацима Хрватског фонда за приватизацију, 158 објеката српских предузећа је продато, десет додељено на коришћење, за 40 зграда и станова воде се спорови, а 91 објекат је слободан.

Погледајте лет и куцање крила Орланда (ВИДЕО)

0

У мечу НБА лиге у којем је Орландо, на свом терену, савладао Бруклин резултатом 133 – 105 дуго ће се памтити куцање Арона Гордона. Момак који је ове године изгубио од Зека Лавина у такмичењу у закуцавању синоћ је потврдио зашто га сматрају једним од најатрактивнијих играча у НБА.

Радикали организују хуманитарну журку „Комшија за комшију“!

3

Драги пријатељи,

позивамо Вас на хуманитарну журку, у организацији Савета за спорт и омладину Општинског одбора Гроцке, под називом „Комшија за комшију“ која ће се одржати 31. марта с` почетком у 20 часова у ресторану „Старо дрвце“ (Смедеревски пут 17 – Лештане).

И пензионери са Дверима и ДСС-ом (ВИДЕО)

8

Људи који су градили ову земљу су понижени и опљачкани од стране владајућег режима. Српски покрет Двери и Демократска странка Србије, потписали су данас споразум о стратешкој сарадњи са Удружењем синдиката пензионера Србије.

Случај „радикали“: Србија и Хаг чекају реч суда

4

Србија је обавестила Хашки трибунал да се чека одлука суда о захтеву за изручење троје чланова СРС, које је хашко тужилаштво оптужило за непоштовање суда.