СПАСИМО ВАЉЕВСКУ ГРАЧАНИЦУ: Сви на литију (ВИДЕО)

5

Најава за Литију за спас Ваљевске Грачанице Светог Архангела Михаила 26.03.2016. у 15 часова, Београд, угао Немањине и Књаза Милоша.

РУСИ ТРАЖЕ УВОЂЕЊЕ смртне казне за терористе

5

Руси поново траже да се врати смртна казна за терористе. У Државну думу већ је стигао нацрт закона. Међутим, враћање тог питања и даље изазва бројне полемике.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Нећемо се повући док РТС не омогући да се чује истина!

17

Српски сабор Заветници позвао је све патриотске снаге на окупљање 27.марта у 14 часова на Тргу Републике на протесту против приближавања Србије НАТО пакту.

УПОЗНАЈТЕ ВУЧИЋЕВЕ ПРИЈАТЕЉЕ: Све Србе треба ставити у нацистичке концентрационе логоре (ВИДЕО)

22

Лидер напредњака Александар Вучић је у више наврата тврдио да су Џон Мекејн (амерички сенатор), Џо Бајден (потпреседник САД) и Тони Блер (бивши премијер Велике Британије) његови пријатељи.

КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЕП: Живковић водио ‘орлиће’ до победе, пала Андора

1

У 6. колу 2. групе квалификација за Европско првенство играча до 21 године Србија је као гост декласирала Андору 4:0 (2:0).

ВЕЛИКA ТАЈНA ДРАГАНА НИКОЛИЋА: „Гаго, извини, морао сам да испричам“

5

Глумац Сергеј Трифуновић осврнуо се на недавни губитак глумачке легенде и пријатеља Драгана Николића који је био један од највећих донатора Сергејеве хуманитарне организације.

КАРАЏИЋ из нирнбершког угла

3

Зашто су они који би да од Срба направе нове нацисте побегли од начела на основу којих је и суђено нацистичким злочинцима.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Српска омладина песмом поручила НЕ У НАТО! (ВИДЕО+ФОТО)

25

Синоћ је на Тргу Републике одржан антинато концерт на ком су наступали Косовски божури, Јефимија Ђиновић, репери Белети, Ујак Џо, Форти и група ДТ Кру. Концерт је организовала Родољубива омладина.

ШЕШЕЉ НА НОВОМ МИТИНГУ: Европска унија тражи робове!

10

Лидер СРС Војислав Шешељ, изјавио је на вечерашњем митингу те странке у центру Пирота, да су последњих 16 година, године константног пропадања, под разним режимима, почев од Ђинђићевог до Вучићевог.

ПОГАНЕ ЛАЖИ Наташе Кандић и Јелене Милић

67

Најцрњи пример таквих особа представљају Наташа Кандић, од првог дана директорка Фонда за хуманитарно право а сада РЕКОМ-а, и Јелена Милић, директорка Центра за евроатланске студије. Обе су плаћеници Владе Сједињених Америчких Држава и извесних приватних фондација.

AГРЕСИЈA ЗБРИСAЛA ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: „НAТО БОМБЕ су ми убиле мајку, оца и сестру“

4

Миливој Насов и данас с болом прича о дану када је његов син Олег кренуо на посао и погинуо приликом рушења Варадинског моста.

САНДА У МОСКВИ: Русија може да буде гарант војне неутралности Србије

31

Председница Демократске странке Србије Санда Рашковић Ивић и Сергеј Железњак, високи функционер Јединствене Русије и потпредседник Државне Думе потписали су у Москви Меморандум о разумевању и сарадњи утемељен на исказаној обостраној жељи да се јача свестрани развој равноправног партнерства Руске Федерације и Републике Србије.

ОД ЗЛАТА ЋЕ СРБИЈИ на крају остати само грозница?

11

Златна грозница поново тресе свет… Не само зато што су залихе нафте ограничене, него и зато што је вредност националних валута врло нестабилна у условима савременог света. Копа се испод воде, тамо, сматра се, има највише злата. Јапанци копају и испод канализације, нису гадљиви, кад је о злату реч…

Балканска правила — како се СФРЈ штитила од терориста

0

Бивши функционер Службе државне безбедности Југославије, Божидар Спасић за Спутњик прича о томе како је Служба државне безбедности штитила државу од потенцијалних терористичких напада у време када су Европом дивљале „Црвене“ и „Црне бригаде“, групе „Бадер–Мајнхоф“ и „Карлос–Шакал“.

Терзић: Караџић је зло, шверцер – срамота Србије

1

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, одговорио је на саопштење председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића.

Српски специјалитет „прелетач“

7

Преласци из једне у другу партију, посебно пред изборе, нису неуобичајени. Преседан је када неко то уради у директном преносу у живом програму.

Колико вреде хектари ПКБ-а

3

Каква ће бити судбини Пољопривредне корпорације Београд (ПКБ) и по ком моделу би могао да буде приватизован биће познато тек за месец дана. Иако је први круг продаје пропао, јер није било заинтересованих инвеститора, министар привреде Жељко Сертић јуче није могао да потврди да ли ће и када бити расписан други јавни позив за приватизацију.

Москва: Хаг наставља са митом да су Срби криви

4

Руско министарство спољних послова сматра да Хашки трибунал наставља да ствара мит о српском народу као једином одговорном за злочине у бившој Југославији.

Вучић: Вичу ми „Вучићу педеру“, а само желим да Србију одведем у будућност

33

Истакао је да жели уједињену Србију, која брине о проблемима свих, јер су много година уназад владале интересне групе и тајкуни, и поручио да се то више никада неће догодити.

„Клинтон наредио Сребреницу“

1

Бивша председница Републике Српске Биљана Плавшић изјавила је, након изрицања пресуде ратном лидеру босанских Срба Радовану Караџићу, да је злочин у Сребреници наредио бивши амерички председник Бил Клинтон.