Прочитај ми чланак

Вучић: Вичу ми „Вучићу педеру“, а само желим да Србију одведем у будућност

0

vucic-nato-2

Шабац — Председник СНС Александар Вучић позвао је грађане Србије да добро размисле за кога ће гласати и ко ће после избора бити премијер.

Он је поручио да једино опција коју нуди СНС са својим коалиционим партнерима може Србију да одведе у будућност

Вучић је на митингу у Шапцу рекао да би се сви ујединили и формирали владу када би имали само један глас више на изборима 24. априла и да би онда вратили Србију у прошлост. „Један једини глас да имају више, не брините, наћи ће начин да Србију врате у прошлост. А Србија мора да гледа у будућност и не сме ни да застане на том путу“, рекао је Вучић.

Он је навео да се на предстојећим изборима суштински гласа за то ко ће да води владу и земљу у наредне четири године, те да ће грађани, ако буду гласали за било коју другу опцију, осим за СНС, суштински гласати или за Бојана Пајтића или за Санду Рашковић Ивић.

„Па ви гледајте“, нагласио је Вучић.

Он је навео да напредњаке, а поготово њега, нападају и са леве и са десне стране и да суштински нема никакве разлике између оних који су, како каже, учествовали у пљачкашким приватизацијама и оних који би да Србију изолују.

„Све је то исто и сутра би се договорили да владају без икаквих принципа“, рекао је Вучић.

Поновио је да га не занима власт и да неће да прави никакве компромисе само да би остао на власти и да је једина политика која га занима стабилност, мир и развој Србије.

Вучић је рекао и да његови политички противници имају само један програм, а то је да га сруше, али додао је да на такве прозивке неће одговарати тешким речима.

„Знате како је мени лепо да чујем кад ми Бојан Пајтић каже – Вучићу педеру“, рекао је лидер СНС и додао да они могу да „вичу“ шта год хоће, али да СНС стоји иза једне заставе – црвено-плаво-црвене тробојке и да им је једини циљ Србија иде напред.

Истакао је да жели уједињену Србију, која брине о проблемима свих, јер су много година уназад владале интересне групе и тајкуни, и поручио да се то више никада неће догодити.

 

Tanjug