Кајмакчаланска осматрачница Српске војске са Солунског фронта није споменик културе од значаја

1

У ово време, у коме су појачане активности на прекрајању историје и умањивању улоге и заслуга Србије у Великом рату, стање споменика је следеће:

ПРАВОСЛАВНЕ ВЕСТИ: Саопштење за јавност Епархије ваљевске поводом манастира Грачанице Ваљевске

5

Поводом најновијих догађаја, забринутости верника и интересовања јавности, са великим жаљењем обавештавамо јавност да се манастир Светог Архангела Михаила, ваљевска Грачаница, ближи потапању.

УЗБУНA У ХРВAТСКОЈ: Откривене антене ХAAРП система, цела земља у страху због промене климе!

13

Хрватски медији у паници су пренели текст о наводном постојању ХAAРП система за контролу климе. Преносимо у целини репортажу о раду овог строја и наводног скривања система, који се налази на Петровој гори.

ЈЕДНA ОД НAЈВЕЋИХ ТAЈНИ ТИТОВЕ ЈУГОСЛAВИЈЕ: Пројекат Aлфа- слање совјетских млазњака у СAД

2

Пребези комшија савременом млазном авијацијом у Југославију забележени су у периоду од 1949-1953 године у време интензивне војне сарадње са Сједињеним Државама када је и започет тајни пројекат Aлфа.

УДАР НА РУСИЈУ косовским рецептом

2

Допинг и тероризам су глобални проблеми, али су аршини локални. Док враћање Крима под окриље Русије не толеришу, доказаним терористима заокружују државност. Док случајеве допинга спортиста из Русије приписују држави, као да им лично Путин са длана даје недозвољене медикаменте, у исто време заборављају америчке спортисте који су синоним за допинг.

Могу ли новинари да воде предизборну кампању?

7

Кодекс новинара Србије прописује да „активно заговарање у политичкој, изборној или медијској кампањи не може да се обавља истовремено с новинарским/уредничким послом”, као и да би „новинар требало да учини све да избегне ситуације које би могле да доведу до сукоба интереса, стварног или привидног, и које би могле да га наведу да компромитује свој углед или углед професије”.

ТИМСКА СТАТИСТИКА АБА ЛИГЕ: Срби доминирају

0

Будућност је регуларни део сезоне АБА лиге завршила на првом месту, Црвена звезда и Цедевита су били импресивни, али је, када је тимска статистика у питању, најдоминантнији тим Мега Лекс.

МОНАХ АНТОНИЈЕ ЗА СРБИН.ИНФО: Ако брана пукне 30.000 Ваљеваца умире

39

Монах Антоније је почео протесте испред Владе Србије против потапања Ваљевске Грачанице. Монах Антоније је пријавио протесте за сваки дан све док се и последња кап воде не исуши из бране Ровни. Он наглашава да је брана велика опасност по Ваљево и да морамо да истрајемо у одбрани манастира Грачанице и Ваљева.

СУЗЕ, ОЧАЈ И ТУЧЕ: Реакција миграната када су чули за затварање балканске руте (ФОТО)

5

Нада да ће успети да стигну до западне Европе полако је почела да се гаси, а на лицима миграната у Идоменију јуче се могло видети како изгледа реакција људи којима су срушени сви снови за нови, бољи живот.

Tрибина на Коларцу: Вече о Николи Милошевићу!

1

    У уторак, 15. марта у 19.30 часова, у Малој сали Коларчевог народног универзитета биће одржано свечано вече посвећено Николи Милошевићу и промоција књиге Косте Чавошког Никола Милошевић: Карактер као судбина.   Нова књига академика Косте Чавошког Никола Милошевић: Карактер као судбина је дуго очекивана и потребна политичка биографија Николе Милошевића, јединог професора Београдског […]

БАЛКАН.ИНФО – ЗМАГО ЈЕЛИНЧИЋ: Азиланти мисле да имају право да силују и убијају наше жене! (ВИДЕО)

3

Гост емисије „Интервју“ био је господин Змаго Јелинчич Племенити, истакнути политичар из Словеније и председник Словеначке националне странке. Познат је по свом јаком ставу против Рома и Хрвата и борби за јужну словеначку границу према Хрватској. На председничким изборима у Словенији 2007. године је освојио више од 19% гласова. Има пилотску лиценцу и колекционар је […]

ИЗРАЕЛ: Пример пркошења географији

3

Израел је доказ да онај ко има циљ нађе и пут и да, ако постоји посвећеност и квалитет, квантитет и није пресудан.

НЕМАЊА ВИДИЋ И ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ: Антићириличко (зло)дело Ивана Клајна

3

Иван Клајн и српски лингвисти нису моћни ни да спасу део душе, јер као председник Одбора за стандардизацију српског језика непрекидно манипулативно и цинично говори о помору српске ћирилице, па и одговарајући на ово недавно питање новинарке „Блица“ Соње Шуловић: „Изјавили сте да ћирилица неће нестати, али јој прети опасност да постане архаично писмо“(.) Одговара овако:

ДИЈАМАНТИ Зимбабвеа, Ел Нињо и економска криза Јужне Африке

0

Двадесет трећег фебруара министар рударства Зимбабвеа објавио је гашење свих рударских фирми у земљи осим државне.

Шешељ: Доћи ћу на саслушање, у Хаг не идем

3

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да ће сутра доћи на саслушање у Специјални суд и поновио свој став да добровољно у Хаг неће ићи.

Шта чинити брате Србине!

15

Први српски парадокс гласи: лењом Србину никада није тешко да пронађе оправдање. Такви чине ону половину данашњих Србаља која би да за туђе парекупује туђу робу. У временима наших ђедова и прађедова између Србина домаћина и Србина ратника стајао је само „дрвени куфер“.

Вучић пресудио: Бог није крив!

23

Како је могуће да је Србија, после непуне две године и милиона евра које је добила од Европске уније поново поплављена? Лако, сматра Веља Илић, крив је бог! А кад бог умеша прсте, шта ту Србија може? Ипак, премијер Србије не слаже се са овом констатацијом! „Бог није крив“, повика Вучић. И донесе пресуду.

ХВАЛА ЧИТАОЦИМА: Овако ће изгледати нови портал СРБИН.ИНФО! (ФОТО+ Извештај о донацијама)

5

Желимо да Вас обавестимо да је урађен нови графички изглед сајта Србин инфо. Слика коју видите показује како ће ваш и наш портал ускоро да изгледа.

Путин је истраживао руску историју и изненадио се кад је видео име овог Србина!

11

Биографију овог Србина читао је Владимир Путин када је истраживао границе између Русије и Кине.

БАЛКАН.ИНФО – МИЛИНКО ИСАКОВИЋ: Народ не сме да губи наду и веру да ће доћи боља времена! (ВИДЕО)

2

Гост емисије „Интервју“ био је господин Милинко Исаковић, хуманиста и борац за бољи свет. Милинко је својевремено измамио осмехе на лица грађана наше земље остављајући поклоне око школа, цркава и културно-историјских споменика у склопу акције „Милинко Вам дарује“. Уз сваки поклон, била је запакована и књига „Мали принц”, а у њој порука да се добро […]