НИКАДА ТО НЕЋЕ СРБИМА ОПРОСТИТИ: Како је пао амерички „Дух Мисурија“

37

Ни 16 година од рата са НАТО, прича о рушењу америчких Б-2 и Ф-117 до краја није расветљена. Понос авијације САД принудно слетео у Спачванске шуме. Вест о поготку стигла у 00.23 , а потврђена тек после рата.

ИСКРЕНОСТ БРАЋЕ РУСА: Братска помоћ Србима безгранична

2

Још док су формирали ову команду, у августу месецу 1914. године упутило је руско министарство војно као хитну помоћ Србији и Црној Гори, транспорт од 120000 пушака и 90000000 метака, а касније ће бити допремљено још 100000000 метака.

ПУКОВНИК КАСАД: Почеће опет рат – украјинске снаге отвориле ватру дуж читаве линије разграничења

1

Наше снаге су имале до 50 погинулих и рањених (углавном рањених), а хунта око 70. Непријатељска артиљерија снажно дејствује, плус има информација да хунта полаже понтоне за прелазак реке Северски Доњецк и довлачи возила на претпостављена места преласка.

ПОГЛЕДАЈТЕ – СУПЕРТАЈНО РУСКО ОРУЖЈЕ: Путинов ласерски пиштољ (Видео)

4

Раша тудеј је добила екскузивни приступ и дозволу за снимање ласерског пиштоља који се користи у свемиру. Можда звучи невероватно, али снимак сведочи другачије.

ЂОКОВИЋ ОДУВАО МАРЕЈА ЗА ФИНАЛЕ: Новак јури четврту титулу у Индијан Велсу (Видео)

1

Најбољи тенисер света биће у прилици да одбрани титулу освојену прошле године у финалу против Роџера Федерера.

ОТКРИВАМО: Почуча и Станић у камере испричали све о оптужбама за атентат (Видео)

38

Ухапшени Владимир Станић испричао је у камере да је извесни Геровац наручио убиство Дејана Берића и још једног Србина. Станић тврди да је задње две године живео у Француској одакле је у Украјину допутовао са фалсификованим српским пасошем. Такође, рекао је да се каје и да му је жао.

ПРОТЕСТ ДВЕРИ – пребројте колико их је било (Видео)

32

Ово не можете видети на највећим медијима у Србији који су под директном или индиректном контролом напредњачко-социјалистичке власти.

ЖЕЉКО ЦВИЈАНОВИЋ: Хоћемо ли и други пут прећи преко 1999. године

4

И жртва је пристала на свој део кривице: прећутним споразумом између Срба и Запада, запечаћеним 5. октобра 2000. постигнута је сагласност о кривици Једног Човека и једне политике. Жртва је поднета у готово општем консензусу народа и елита, више ништа није стајало на путу новом почетку.

ВЛАДИМИР СУЧАН: О Путиновим „тешкоћама које сами себи стварамо“

1

У говору од 18. марта, поводом враћања Крима Русији, Владимир Путин је дао серију интересантних, ако не и збуњујућих изјава (погледати моје твитове).

НИЈЕ СВЕ ЦРНО: У земљи преко пола милиона људи без посла, на увоз кола дато 250 милиона евра

1

У тој агенцији наводе да је у јануару ове године незапосленост порасла за 0,74 одсто. Многи сматрају да је овакво стање главни разлог за све веће интересовање грађана за учење страних језика, најпре немачког, јер шансу све чешће виде и у тражењу посла ван граница.

СРПСКИ МЕСИ ЗАЛУДЕО ИНТЕРНЕТ: Феноменалан гол играча ког је тренирао Лалатовић! (Видео)

0

Овај 24-годишњи фудбалер постигао је један од најлепших голова у нашој земљи у последње време.

ПУКОВНИК КАСАД: Добровољачки комунистички одред (видео)

4

Колеге из „Информативног корпуса“ су направиле дуг видео о Добровољачком комунистичком одреду, који се бори у саставу механизоване бригаде „Дух“ коју предводи Алексеј Мозговој.

Зашто је неконструктивно очекивати савршенство!?

6

Прво, нико није савршен осим Бога и свака човекова помисао “Ја желим бити савршен” или “Ја сам савршен” унижава његову бит. Гордост, као осећање, произилази из помисли ја сам савршен.

Др НЕЛЕ КАРАЈЛИЋ: У Сарајеву на власти снаге које су гурнуле људе у рат

2

„Зар није логично да су они који су довели до рата, уједно и највећа опасност“, истакао је Карајлић у интервјуу за сутрашњи број „Преса Република Српска“.

ДЕЈАН ДЕКИ БЕРИЋ ОТКРИВА шта је био прави разлог за хапшење Почуче (Велики интервју)

9

Ако само за Почучу питате, разлог његовог хапшења је – пробаћу да преведем што су ми колеге Руси рекли – посебан психолошки рат или диверзионо деловање, уништавање морала људи и разбијање група где је био.

ДАНАС У БЕОГРАДУ: Почело рушење Блерове Владе Србије (Фото галерија)

14

Говори су прекидани скандирњем „Србија, Русија – не треба нам унија“, „Издаја“, „Не дамо Косово“, „Револуција“, „Хоћемо посао“, „Путине, Србине“.

ОБИЧАН СЕЉАК: Можда би Вучић пустио сељаке али сада они неће да пусте њега; биће буне!

2

Неће српски сељак да дозволи да гледа како Шваба оре његове њиве и са тих њива да рани у турнусу по свакој кланици 50.000 товљеника. А шта ће да ради српски сељак. Треба ли да „опљачкан и гологуз“ иде у Европу и гледа како лепи и велики трактори ору његову земљу

Политичари пажња – Проверите да ли сте и ви у књизи „Како сам постао државни непријатељ!?“

0

Српски народни покрет Наши обавештава јавност да је председник наше организације, Иван Ивановић, објавио нову књигу под насловом „Како сам постао државни непријатељ!?“ и да се она од данас налази у слободној продаји.

ОД СВИХ СРБА, најгори су Хрвати и другосрбијанци

36

Хрват није националност, то је стање свијести, а злобници би рекли и дијагноза. Зато су многи другосрбијанци једино по именима Срби, али су у потпуности усвојили ментални склоп Хрвата.

Новим законом о ГМО се омогућава слободан промет оваквих производа у Србији

2

Да Нацрт новог закона о ГМО спремно и скривено чека у некој фиоци, потврдио нам је и професор Миладин Шеварлић, саветник Економског института.