Прочитај ми чланак

Политичари пажња – Проверите да ли сте и ви у књизи „Како сам постао државни непријатељ!?“

0

ivan ivanovic knjiga

Српски народни покрет Наши обавештава јавност да је председник наше организације, Иван Ивановић, објавио нову књигу под насловом „Како сам постао државни непријатељ!?“ и да се она од данас налази у слободној продаји.

Ако сте мислили да на једном месту не могу да се окупе ДС, ЛДП, ДСС, ОБРАЗ, НАШИ, ДВЕРИ, Борис Тадић, Митрополит Амфилохије, Чеда Јовановић, Владика Атанасије, Веља Илић, Бранкица Станковић, Оља Бећковић, Александар Вучић, Младен Обрадовић, Драган Ђилас, Владан Глишић и многи други, преварили сте се! У књизи председника СНП НАШИ, Ивана Ивановића „Како сам постао државни непријатељ“ преплићу се догађаји са поменутим личностима, али и многим другима. Реч је о специфичном роману аутобиографског карактера који истовремено представља и изванредан историјски документ, јер открива до сада непознате ствари о политичкој сцени Србије, а многе информације, према речима аутора, изазваће велике потресе на домаћој политичкој сцени, а читаоце и грађане Србије изненадити и оставити у неверици.

Књига „Како сам постао државни непријатељ!?“ ће по први пут српској јавности приказати стварну слику оног дела невладиног сектора који се у медијима најчешће назива „десничарским“.

Аутор говорећи о свом животу кроз призму политичких догађаја од самог детињства до данас, приказује на који начин функционише политика у Србији и давајући преглед дугогодишњег рада СНП Наши и свог личног политичког активизма, он открива везе патриотских организација са политичким странкама и најутицајнијим политичарима Србије, начине финансирања, односе са структурама служби безбедности, информације о великим догађајима који су потресали Србију, а изостале су и намерно су изостављане из информативних емисија, те цео низ изванредних информација и непознатих детаља о стварима које су чиниле политичку стварност у последњих десетак и више година.

Оригиналним концептом књига се издваја од свих до сада виђених начина писања и аутор, са великим задовољством и слободом можемо рећи, помера границе домаће књижевности и домаћег књижевног израза којим може да парира највећим српским великанима пера.

(Србин.инфо)