ДР МИЛА АЛЕЧКОВИЋ НИКОЛИЋ: К(Р)ИМ и нови Волгоград

0

Данас Руска и Путинова телевизија „Русија данас“ на беспрекорном енглеском језику „савезника“, полако и сигурно осваја свет.

СРБИНУ ИЗ ХРВАТСКЕ ПРЕРЕЗАЛИ ВРАТ: Из Саве испливало тело, човеку одсекли и прст!

0

Пре седам дана из реке Саве у Хрватској извађено је тело Србина Спасоја Малића (67), пензионера из Горњих Вијачана, код Прњавора. Милић је пронађен са пререзаним вратом и без прста!

УЗРОК ХАОСА : Вулинова мајица изазвала тучу Делија и навијача Новог Пазара

1

Навијачи Новог Пазара и Црвене звезде сукобили су се по завршетку првенствене утакмице 24. кола фудбалске Суперлиге Србије .

ШОКАНТНО: Нестао Јужни ток! Бугарска пресекла цеви

6

„То се догодило након што је Европски парламент одлучио да пројекат Јужни ток не треба имплементирати“, наводе бугарски медији.

ХРВАТСКА – СЛУЧАЈ СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ ЗЕЦ: Злочин без казне

1

Премијера позоришне представе „Александра Зец“ у Ријеци. Представа одиграна у спомен на 12-годишњу девојчицу Александру Зец, посвећена је свој деци – жртвама рата. Пре представе, испред Хрватског дома културе протестовали ветерани хрватског МУП-а.

Делегација СРС положила цвеће на гроб Милице Ракић

0

У саопштењу СРС наводи се да су делегацију те странке предводили потпредседник Зоран Красић и председник Општинског одбора у Земуну Александар Шешељ.

Стево Лапчевић: Твоята вяра бе “Смърт или свобода”!

0

Ове године навршава се 193 године од рођења Георгија Стојкова Раковског, великог бугарског и балканског националног радника, новинара, оснивача неколико значајних револуционарних листова (међу којима предњачи „Дунавски лебед“), творца прве Бугарске легије, великог пријатеља српског народа, којем је својевремено и кнез Михаило поверавао најосетљивије и најповерљивије послове у српско (односно словенско) – грчким односима из времена почетка друге половине деветнаестог века.

КАЦИН: Изградња Јужног тока зависи од ЕУ, а не од Русије

17

Шефови држава и влада земаља ЕУ су, према његовим речима, спремни да се одазову на сваку наредну провокацију Русије.

ЕУ треба да призна Придњестровље

0

Придњестровље опстаје углавном захваљујући финансијској подршци Русије која тамо има око 1.500 војника.

Америчко-немачка битка за српске медије

2

Бивши шеф ЦИА и један од челника америчке компаније ККР Дејвид Петреус разговарао је с Александром Вучићем о телевизији Н1, док немачки „Ханделсблат” критикује Владу Србије што телевизија Нова није добила фреквенцију

СПС прихватио предлог Александра Вучића о учешћу у влади

0

„СПС сматра да је у најбољем интересу Србије да се не пропусти прилика за спровођење реформи и развој Србије. Блиска историја Србије је, на жалост, била препуна пропуштених прилика”, наводи се у саопштењу странке после седнице Председништва.

Ивковић помаже Грегу Поповићу пред старт плеј-офа

0

У следећих неколико дана наш гост ће бити и Душан Ивковић. Сигурно ће дати корисне савете пред плеј-оф, објаснио је генерални менаџер Сан Антонија Ар Си Бјуфорд

ДА СЕ НИКАДА НЕ ЗАБОРАВИ: Мала Милица (3) погинула је на ноши, сада би имала 18 година

6

Гелер од распрскавајуће бомбе улетео је у купатило и погодио трогодишњу девојчицу у главу

Албанци забранили приступ Србима у Ђаковици

0

„Овим поступком приштинске институције су потврдиле да нису у стању и да не желе да Србима ни на велике празнике, као што су Ускрс и Божић, осигурају безбедност“, рекао је Станојевић за агенцију Бет

РУСКО ЧУДО: Ако сконтате одакле је дошао аутомобил свака вам част! (Видео)

5

У раскрсници се виде три аутомобила како скрећу, али изненада се појављује и четврти аутомобил. Ми не можемо докучити одакле и како се појавио, остала је мистерија.

ГЕЈЕВИ: Парада у Београду заказана за 31. мај, Вучићу подржи нас

20

Ове године у плану је да се крене са Славије до Трга Републике, улицом Краља Милана, поручио је Милетић.

ПРЕДСЕДНИК Путин: Хоће да нас цепају и униште као Југославију

6

Путин није желео да директно некога оптужи, али је рекао да у свету постоје „многе силе, а да се неке од њих плаше величине Русије“.

УЖАСАН СНИМАК: Украјински фашисти заклали Руса пред очима његове жене! (Видео)

28

ubistvo rusa

ОВАЈ ВИДЕО НИЈЕ ЗА МАЛОЛЕТНА ЛИЦА И СТРОГО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО И НИЈЕ ПРЕПОРУЧЉИВО ЗА ОСОБЕ КОЈИ ИМАЈУ ПРОБЛЕМА СА СРЦЕМ, ПСИХОМ, ЖИВЦИМА… СНИМАК ЈЕ ВЕОМА ВЕОМА УЗНЕМИРАВАЈУЋИ!!!

Хрвати ће почети да чипују бебе

11

Научница из Хрватске Ивана Грегориц потврдила је гостујући на ХРТ-у да је чиповање новорођенчади у тој земљи најављено за лето ове године

Цела посада америчког разарача код психолога после провокација Сухоја-24

24

Чланови посаде тренутно пролазе потребне процедуре с психологом, како би се опоравили после преживљеног стреса.