Нишлијка има косу дугачку 1,5 метар

0

Ниш – Где год се појави, гимназијалка Николина Паковић (17) привлачи пажњу. Не само зато што је лепа, што на многобројне манифестације облачи народну ношњу, него и зато што има косу као вила Равијојла. Дуга је метар и четрдесет пет сантиметра.

РС: За смрт девет Срба нико одговоран

0

Бањалука – Пре 18 година хрватска авијација бомбардовала је колону српских избеглица, која је бежала пред хрватском војском у акцији „Олуја“. Колона се кретала из правца Доњег Лапца према Босанском Петровцу. У бомбардовању је смртно страдало девет Срба, од чега четворо деце, а педесет је рањено.

Нема лиценце за Фофану?

0

Ако се ништа не промени до суботе, Партизан неће моћи да рачуна на Исмаела Фофану за меч са Новим Пазаром. Црно-бели су и даље под суспензијом коју им је одредила Дисциплинска комисија пре десетак дана и играча којег је довео после тога неће моћи да региструје.

Звезда и ‘Делије’ за малог Лазара

0

Реванш меч трећег кола квалификација за Лигу Европе између Црвене звезде и Черномореца имаће и хуманитарни карактер.

Hit na internetu – ovaj snimak je za dan videlo preko milion ljudi! (Video)

0

Ovoga puta, jedna vredna maca je postala hit na netu – uverite se i sami! :-)

Синиша Љепојевић: Колосална обмана или мит о страним инвестицијама

0

Стране инвестиције су у политичкој власти Србије постале дежурни мит којим се замајава јавност и одвлачи пажња од стварних проблема. Тај мит је још један део колосалне обмане која, поред безочности политичких лидера, разоткрива у којој мери они не разумеју како савремени свет функционише и које су се промене у том свету десиле протеклих година. Стране инвестиције су такође постале део генералних изговора за сва понижења која Запад тражи од Србије, од хапшења хашких оптуженика па до издаје Косова и Метохије.

Кошаркаши Звезде и Партизана најбољи другари на припремама Србије

0

Партизановци“ Лучић, Богдановић и Анђушић направили „лудачку“ фотку са колегама „звездашима“ Немањом Недовићем и Рашком Катићем.

Александар Павић: Уместо добродошлице министрима-намерницима

0

Док предводник најновијег таласа српских нововераца грозничаво странчари – тј. “селектује” странце који би могли да попуне “реконструисана” министарска места којим ниједан Србин очигледно није дорастао,[1] дало би се претпоставити да се тај процес не одвија у сасвим доброј вери – тј, ради лакшег разумевања, ingoodfaith.[2]

Египат: Сви се слажу – грађански рат питање времена

0

Џон Мекејн у Каиру: „Египат је пред општим крвопролићем ако преговори пропадну“, египатске власти: „Преговори су пропали“.

У Хрватској се институционализује антисрпска политика

0

Током последњих пет година положај 1,85 милиона Срба у региону, постајао је све гори, упозорили су представници Напредног клуба у свом петом годишњем извештају.

Глас Русије: Пет година од августовског рата Грузије и Јужне Осетије

0

У Цхинвалу се данас сећају жртава агресије армије Грузије на Јужну Осетију 7-8. августа 2008. године. Учесници комеморативне акције ће одати пошту херојима, својим сународницима и руским мировњацима, који су зауставили војни конфликт.

Јелена Розга славила злочин над Србима!

0

Хрватска певаљка радо долази у Београд да пева за новац, а још радије наступа на прослави прогона српског народа.

Новак: Троицки је дефинитивно невин, има сву моју подршку

0

Троицки ће због тога пропустити и полуфинале Дејвис купа против Канаде у септембру.

Како је ЕУ опљачкала Србију: Претварење ЈАТ-а у Ер Србију – новац у џепове Ербаса!

0

Заборавља се да је „Аерофлот“ за куповину „Јат ервејза“ нудио преузимање свих запослених, флоту од 40 до 45 нових авиона, улагање од 250 милиона евра и да се од руског партнера практично одустало, лукавом тендерском и ценовном игром, по „препоруци“ Европске комисије. Пут у ЕУ вазда је био поплочан добрим уговорима и споразумима.

Трилатерална комисија у Србији – мрежа агената западног утицаја

0

Трилатерална комисија представља део мреже којом најмоћнији људи планете контролишу и усмеравају међународне токове, са циљем стварања светске владе. На том путу они уништавају нације и државе. Несумњиво да је главни циљ и главни противник Трилатералне комисије Русија, као једина која представља глобалну алтернативу њиховом уређењу света.

Pogledajte šta je snimala jedna nadzorna kamera! (Video)

0

Da li i vama dodje da isto postupite?

Brazilska skrivena kamera: Doktor manijak! (Video)

0

Pogledajte još jednu urnebesnu kameru iz Brazila – smeh do suza!

Svinjski stampedo: Prasići pobegli iz kamiona koji ih je vozio u klanicu (Video)

0

Odlazak na ražanj je verovatno bila kazna za ovo neodgovorno ponašanje prasića :)

Као у америчком филму: Вехабије пуштене на слободу – није било основа!

0

У Босуту, надомак Аранђеловца, трочлана терористичка група припадника вехабијског покрета, код којих је нађена и већа количина оружја, ухапшена је, па пушена на слободу. За хапшење, како кажу, није било основа.

У Београду може ругање у лице, али у Русији не може ругање застави Русије

0

Постоје земље у којима се јавно спрдање са њеним државним симболима или истицање противуставних симбола кажњавају у складу са кривичним законом, а такође постоје и неке земље у којима се то не дешава, већ се напротив, на такве појаве гледа сасвим равнодушно.