Прочитај ми чланак

Нема лиценце за Фофану?

0

sp-FOFANA_620x0(Новости)
Ако се ништа не промени до суботе, Партизан неће моћи да рачуна на Исмаела Фофану за меч са Новим Пазаром. Црно-бели су и даље под суспензијом коју им је одредила Дисциплинска комисија пре десетак дана и играча којег је довео после тога неће моћи да региструје.

Све док не плати све дугове, а збуњујућа је ситуација што шампиона оптерећује спор са – Хајдуком из Куле?!

– Ми и даље немамо званичан став да Хајдук не постоји. То је одлука која стоји одраније – објашњава дисциплински судија ФСС Слободан Пајовић. – Суспензија Партизану не постоји од почетка прелазног рока, већ од пре десетак дана, тако да забрана регистровања нових играча важи за фудбалере који су дошли после тога.

Исто важи за још три домаћа клуба, Војводину, Рад и Нови Пазар, с тим што су „грађевинари“, рецимо, под суспензијом од првог дана прелазног рока и засада не могу да региструју ниједног играча којег су довели овог лета.

– Покушавамо да скупимо сву документацију потребну за лиценцирање играча, јер смо на добром путу да решимо проблем дуговања према бившим играчима и тренерима. Верујем да ће у најкраћем року и то бити завршено, да ће дисциплинска комисија добити све доказе од нас да несметано региструјемо фудбалере. Све друге услове Нови Пазар је одавно испунио – оптимиста је председник Новог Пазара, др Сеад Малићевић.