• Почетна
  • СПОРТ
  • Обрадовић жели Бјелицу у Фенербахчеу, долази и Теодосић?
Прочитај ми чланак

Обрадовић жели Бјелицу у Фенербахчеу, долази и Теодосић?

0

nemanja_bjelica(Блиц)

Српски репрезентативац Немања Бјелица постао је главна мета екипе из Истанбула након доласка Жељка Обрадовића на место шефа стручног штаба.

Један од најтраженијих играча овог лета на кошаркашкој пијаци постао је Немања Бјелица после сјајне сезоне у дресу шпанског тима Лаборал Куће.

Упитан да прокоментарише клупски статус, Бјелица је изјавио да ће ситуација бити јаснија до краја недеље. За 25- годишњег играча интересовање поред екипе са Босфора показала је и шпанска Барселона.

Нови тренер Фенербахчеа Жељко Обрадовић могао би потпуно да реновира тим, а наводно му је у плану да од главих адута из прошле сезоне задржи само Боа Мекејлеба.

Бјелица је прошле сезоне бележио у просеку 9,9 поена уз 5,7 скокова, уз укупан учинак од 9,5 индексних поена. 

И Теодосић код Жељка?

Фенербахче Улкер би наредне сезоне лако могао са српским триом, као ударним иглама, да нападне трофеје у свим такмичењима које буде играо.

Кошаркашки портал “Спортандо” преноси информације из Турске, које плејмејкера српске репрезентације и московског ЦСКА Милоша Теодосића избацују у први план потенцијалниих појачања Фенера, уколико некадашњи кошаркаш Партизана Бо Мекејлеб одлучи да напусти Истанбул и врати се у Италију.