Прочитај ми чланак

Препуна „Арена“ вређала Вучића и подржала Жељка Обрадовића (ВИДЕО)

0

Гробари су испунили дворану "Штарк арена" и дали су ветар у леђа кошаркашима Партизана да на крају савладају Ефес са 100:90 у 27. колу Евролиге и остваре битну победу у трци за плеј-оф. Том приликом су присталице црно-белих стали уз Жељка Обрадовића, ког су наградили овацијама и аплаузима, али су имали и поруку за председника државе Александра Вучића.

Навијачи Партизана су још после финала Купа Радивоја Кораћа одбројавали дане до прве следеће утакмице, а то је управо била ова против Ефеса. Најављивали су да ће подржати тренера Жељка Обрадовића, што су на крају и урадили, будући да је најтрофејнији европски тренер, чини се, добио никад веће овације од „Гробара“.

Скандирање „Обрадовић Жељко“ је неколико минута допирало из грла „Гробара“, што су свакако најдуже овације тренеру Партизана ове сезоне. Сам Жоц је у више наврата устајао и захваљивао се навијачима, притом показавши и на играче, желећи да поручи и да је и њима потребна подршка.

А онда су навијачи црно-белих имали поруку и за председника државе Александра Вучића, коме су, као и на неким претходним мечевима, скандирали „Вучићу, педеру“, а од тог скандирања је „Штарк арена“ одјекивала.

Овакво скандирање долази после бурне конференције за новинаре Жељка Обрадовића, који је после финала Купа Радивоја Кораћа и пораза од Црвене звезде говорио о повицима да је „Партизан државни пројекат“, те је позвао људе из управе Партизана да изнесу све бројке везане за финансијско пословање клуба.

Урадили су то из Хумске дан касније, али је исти дан и председник Србије Александар Вучић прозвао и Партизан, али и Црвену звезду, рекао да је да држава даје огроман новац вечитим ривалима, али је том приликом и поменуо Жељка Обрадовића.