Прочитај ми чланак

После Вучићеве хајке, Жељко Обрадовић поручио: Не идем ја нигде

0

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић искористио је паузу због репрезентативних такмичења да оде у родни Чачак.

Боравак у граду на Морави искорстио је за дружење са навијачима Партизана, где је наводно у кафићу „Жоц“ имао изјаву која их је обрадовала.

„Не идем ја нигде из Партизана, могу само да дођем овде да перем чаше“, наводно је рекао Обрадовић окупљеним присталицама црно-белих.

Ту реченицу пренели су навијачки профили на друштвеним мрежама.

После Купа у Нишу и порза од Црвене звезде у финалу, Обрадовић је имао занимљиву конфренцију за медије, где је говорио и о следећеим корацима са својим тимом, које извесно време у кризи резултата.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Crno-bele novosti (@crno.bele_novosti)

„Нисмо успели да контролишемо емоције, о чему сам говорио пре меча. Кад се то догађа, одговорност је највећа на тренеру. Жао ми је због људи који су дошли да нас подрже. Неки моји лимити су прошли и озбиљно ћу да размислим шта ћемо и како ћемо даље. Апсолутно сам свестан своје одговорности и када екипа реагује у најважнијим моментима утакмице онако како реагује, причам о одлукама и контроли емоција, онда одговорност иде човеку који их води, а ја у томе не успевам и то се показало на већем броју утакмица у последње време“, рекао је Обрадовић.