• Почетна
  • СПОРТ
  • Фудбал (16 коло): БСК и Партизан играју 6. марта, Партизан рутински против Миријеваца
Прочитај ми чланак

Фудбал (16 коло): БСК и Партизан играју 6. марта, Партизан рутински против Миријеваца

0

Одложена утакмица 16. кола Супер лиге Србије између БСК-а и Партизана играће се у среду, 6. марта од 13.00 на стадиону у Борчи.

Утакмица БСК – Партизан, требало је да буде одиграна од 13.00, али је одложена због натопљеног терена и блата на стадиону у Борчи.

Главни судија утакмице Милан Јеремић са представницима два клуба извршио је преглед терена у Борчи и заједнички је донета одлука да се не игра.

Како је саопштила Заједница Супер лиге, остале утакмице 16. кола заказане за среду играће се у планираним терминима.

– Све остале утакмице, предвиђене за 27. фебруар играће се у најављеном термину, осим ако судије због неодговарајућих услова за одигравање утакмице не донесу одлуку о одлагању за исти предвиђени резервни термин – наводи се у саопштењу.

Утакмицом између БСК-а и Партизана требало је да почне пролећни део сезоне у Супер лиги Србије.

_______________________________________________________________________________________

Играчи Партизана победили су српсколигаша Балкан из Миријева са 4:2, у пријатељској утакмици одиграној у спортском центру Телеоптик у Земуну.

Екипа Балкана повела је у 11. минуту преко Драгана Томића, а изједначио је Милош Јојић у последњим тренуцима првог полувремена.

Стрелац другог гола за Партизан био је Дејан Бабић у 63. минуту, а само три минута касније на 3:1 повисио је Филип Кнежевић.

У завршници меча у стрелце се уписао и Александар Миљковић, а пораз Балкана у 90. минуту ублажио је Немања Ратковић.

Партизан је данашњу контролну утакмицу одиграо пошто је јучерашњи првенствени дуел са БСК-ом одложен, јер је терен у Борчи био натопљен водом.

(Спортски журнал, фото: Спортски журнал, ФК Партизан)