• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Мишљење
  • СРЕБРЕНИЧКА ПАРАДА ПАЦОВА: Хрвате, Бошњаке и остале квази нације уједињује једино напад на Србе
Прочитај ми чланак

СРЕБРЕНИЧКА ПАРАДА ПАЦОВА: Хрвате, Бошњаке и остале квази нације уједињује једино напад на Србе

0
Поточари, 11. јул 2015 У Меморијалну салу у Поточарима стигле се званице, које ће присуствовати комеморацији поводом 20 година од злочина у Сребреници. (Фото: Танјуг - Зоран Жестић)

Поточари, 11. јул 2015 У Меморијалну салу у Поточарима стигле се званице, које ће присуствовати комеморацији поводом 20 година од злочина у Сребреници. (Фото: Танјуг – Зоран Жестић)

Руски брод „Љубов Орлова“ изграђен седамдесетих у Југославији сабласно празан плута Атлантиком. Једина посада су пацови који се прождиру међусобно. Вјерује се да би се ускоро могао зауставити на обалама Велике Британије. Ових дана се регионални брод под кормилом Велике Британије зауставио у Сребреници. И сви пацови, на миг Британије и САД-а обукли су одјела, ставили фереџе и похитали се показати на овогодишњој сребреничкој паради. Парада је то срама и геноцида, али геноцида над истином.

Овдје се нећу бавити догађајима коју се се у Сребреници догодили на данашњи дан пред 20 година. Онај кога то занима може наћи низ књига домаћих и страни аутора које доказују да је број жртава у Сребреници увеличан за више од четири пута. Постоје истраживачи који су откили да је од оних 8 000 људи са списка наводно убијених преко 3 000 живо по земљама западне Европе, САД-у и Канади. У књигама, документима и изјавама сребреничких Муслимана сазнајемо како су се у Сребреници Муслимани убијали међусобно, како су гинули у пробоју… на том списку у Поточарима осим живих налазе се и многи погинули или умрили од 1992. до 1995.

Посебно су поглавље сребреничке приче злочини Муслимана у српским селима око Србренице гдје је убијено више српских цивила него што је касније за одмазду стрељано муслиманских војника у Сребреници. Нико од српских цивила из Братунца и Кравице није крив ни за једног стрељаног у Сребреници, али су многи, ако не и сви стрељани у Сребреници криви за неколико хиљада покланих српских цивила око Сребренице. Сјетимо се само како се на Западу обрачунавају са исламским терористима, али Србима наравно није дозвољено ни да се бране од оних који су уз повике „Аллаху Акбар“ Србима одсјецали главе и набијали их на колац. Одавно је познато да за запад нико није крив док се не докаже да је Србин.

beli_andjeo

О АУТОРУ

Мислав Хорват је повремени дописник јавног гласила Србин.инфо из Загреба.

Но, то су све познате ствари, а пажњу је овај пута привукло нешто друго. Једноставно немогуће је не примјетити да се данас у Сребреници одвијала једна срамна парада, такмичење у увлачење Америци и Британији. Наравно, као и обично најбољи су у чепљењу били Хрвати. Хрватска предсједница Колинда, са намјештеним америчким лажним осмијехом и грчем на лицу дошла је у Сребреницу огрнута фереџом.

Дирљива је њезина брига за муслимане, поготово када се зна да је Колинда била помоћница главног тајника НАТО-а у вријеме када је НАТО вршио покоље над муслимана у Либији, Афганастану, Пакистану, а преко ИСИЛ-а и у Срији. Колинда не само да је то одобравала, него је у медијима фанатично правдала НАТО злочине.

Када је 1918. побједничка српска војска ослобађала Босну и Хрватску сви су хтјели бити Срби. Када је деведестих поносна Србија стајала једина на црти никад јачем англо-америчком империјализму сви су од ње побјегли. Исти они Хрват, Муслимани, Црногорци… за чију је слободу Србија прољевала крв. Сви су се они окупили и данас у Сребреници, уједињени истом србо-мржњом, сви у жељи да се нападима на Србију покажу што већи у очима својих западних господара, не схваћајући да запад издајнике никад неће цијенити.

Нема краја женама у црном, одузимања три бода српској репрезентацији ради шиптарског дрона, каменовањима Вучића, резолуцијама о Сребреници и Шешељу. Напади и понижења ће се наставити докле год Србија, макар на кољенима не спусти главу до пода, онако како то раде Хрвати, Муслимани и Шиптари. Докле год Србија има према Русији и мали прозорчић отворен Запад ће измишљати нове Сребренице. Али и након тога, јер Запад тражи беспоговорно испуњавање свих његових захтјева који никад не престају.

Србија може бирати или ће бити расчеречена горе него 1941. под нацистима, или ће пристати на подређену улогу у некој новој Југославији. Такву формалну или неформалну заједницу балканских пацова према америчким плановима предводили би Хрвати већ добро издресирани и припитомљени за колонијалне управитеље. А та нова Кроатославија била би изграђена на помирдби која је утемељена на српској кривици за ратове деведесетих. Јер то је и циљ сребреничке параде, нису криви они који су издали Србе и постали оружије у рукама западних сила за растурање Југославије него Срби који су Југославију бранили.

Нису криви они који су у 1., 2. и последњем рату вршили геноцид над Србима, него су криви Срби за некакв измишљени геноцид. Једини народ који је на Балкану страдао од геноцида приказан је као геноцидан да би се сутра у неким новим Јасеновцима и Олујама, у геноциду срушлила и Република Српска, једино што је од Срба западно од Дрине остало.

Уклети брод пун пацова који се међусобно прождиру плови према Британији. Уклети балкански брод пун пацова који прождиру Србију плови под британским кормилом. А кад Србије не би било ти пацови би се појели међусобно. Једино што може ујединити квази-нације Хрвате, Бошњаке и остале је напад на Србе. Зато је данашња сребреничка парада, осим што је парада срама и лажи уједно и парада лицемјерја балканских пацова.

Извор: СРБИН.ИНФО