Прочитај ми чланак

У августу 58% смртних случајева од КОВИД-а било међу вакцинисаним са мРНА вакцином

0

Пре неколико дана се у Вашингтон посту појавила изузетна реченица:

„Већина Американаца који умиру од коронавируса примила је барем примарну серију вакцине“.

Најновији подаци показују да је 58 одсто смртних случајева од КОВИД-19 у августу 2022. било код људи који су вакцинисани или бустеровани. На основу прошлих података и тренутних трендова, можемо разумно проценити да ће број вакцинисаних/бустерованих смртних случајева од КОВИД-19 само расти. (У септембру 2021. вакцинисани су чинили 23% смртних случајева од КОВИД-19; у јануару/фебруару 2022. вакцинисаних је било 42%.)

То се дешава када пожурите са применом неефикасних и опасних вакцина.

Обећања ФДА о ефикасности – 91% за вакцину Фајзер и 93% за вакцину Модерна – увек су била заснована на нади, а не на подацима. Таква су била и обећања о безбедности. У време званичних одобрења, и Фајзер и Модерна нису доставили никакве дугорочне податке о ефикасности. Њихова испитивања су била поремећена сазнањем учесника о ономе шта добијају, а њихове безбедносне студије су „у току“.

Сада видимо да проценат ефикасности опада у року од неколико месеци након вакцинације. Пандемија је од вакцинисаних. Бустери? Они су од користи медицинском естаблишменту и фармацеутским компанијама, јер прикривају праве проблеме са вакцинама са две дозе.

Чак и са овим бројевима, одлазећи Ентони Фаучи наставља да гарантује за вакцине, наводећи да подаци „у великој мери показују ефикасност вакцина“.

Ово је исти човек који је захтевао затварање школа, убацио се у изборе 2020. критикујући Трампов одговор на КОВИД-19 док је давао комплименте Кини, и критиковао гувернера Рона ДеСантиса због поновног отварања школа на Флориди.

Све време, Фаучи је лагао јавност о пореклу КОВИД-19. У мају 2020. рекао је за National Geographic да КОВИД-19 „није могао бити вештачки или намерно изманипулисан“.

Оно што нам није рекао је да он и клијенти америчке владе саботирају и затварају истраживање и утврђивање чињеница о теорији цурења у лабораторији. Оно што није рекао је да је интерна комуникација између њега и Френсиса Колинса и Џеремија Фарара, откривена кроз захтев ФОИА од стране Џимија Тобијаса, расправљала о „случајном лабораторијском прелазу код животиња“ и о томе како је лабораторија у Вухану „Дивљи запад“ и зашто је цурење из лабораторије била озбиљна могућност.