Прочитај ми чланак

Светска алијанса лекара саопштила оно што вам нико неће рећи

0

Ми смо независни, непрофитни савез лекара, медицинских сестара, здравствених радника и особља широм света који су се ујединили након одговора на Цовид-19 да би разменили искуства с циљем укидања свих карантина и с њима повезаним штетних мера и поновног успостављања психолошког и физичког благостања за читаво човечанство

У почетку су нам рекли да је премиса карантина „поравнање криве“ и стога заштита НЗС-а од преоптерећења. Јасно је да ни у једном тренутку Национална здравствена служба (НЗС) није била у опасности да буде преоптерећена, а од маја 2020. одељења за збрињавање углавном су празна; а пресудно је да је број умрлих од Ковида и даље остао изузетно низак.

Сада имамо стотине хиљада такозваних „случајева“, „инфекција“ и „позитивних тестова“, али готово нико није болестан. Подсетимо се да су четири петине (80%) „инфекција“ асимптоматске. Одељења за примање оболелих од Ковида углавном су била празна током читавог јуна, јула, августа и септембра 2020.

Такозвани асимптоматски случајеви никада у историји респираторних болести нису били покретач ширења инфекције. Уместо тога, симптоматични људи који шире респираторне инфекције – нису асимптоматски људи.

Такође је потпуно јасно да је „пандемија“ у основи готова и да је прошла у јуну 2020.

Веома је вероватно да смо постигли колективни имунитет и зато немамо потребу за вакцином.

Имамо сигурне и врло ефикасне и превентивне третмане за цовид, стога позивамо на тренутни прекид свих мера карантина, социјалног дистанцирања, ношења маски, тестирање здравих особа, праћења трагова, имунитетних пасоша, програма вакцинације и тако даље.

Створен је каталог ненаучних политика које крше наша неотуђива права, као што су – слобода кретања, слобода говора и слобода окупљања. Ове драконске тоталитарне мере никада се не смеју поновити.

Карантин

Ковид се показао мање смртоносним од претходних сезона грипа – Од децембра 2017. до марта 2018. године у Енглеској и Велсу је било 50.100 умрлих од грипа. Године 1969. било је 80.000 смртних случајева од грипа. До данас имамо око 42.000 смртних случајева повезаних са вирусом ковида у Великој Британији.

Никада пре нисмо стављали друштво у карантин због респираторног вируса.

Основа за карантин био је математички модел професора Фергусона. Његово моделирање које је предвиђало пола милиона смртних случајева у Великој Британији оштро је осуђено као неприкладно за своју сврху. Његове процењене бројке смрти очигледно су погрешне готово 10 или 12 пута.

Моделирање професора Фергусона није ни било рецензирано пре него што је неколико нација на њега реаговало. Еминентни епидемиолози попут професора Гупте са Универзитета Оксфорд игнорисани су, проценили су да ćе број смртних случајева бити далеко нижи у Великој Британији.

Професор Фергусон има дуге резултате о грозном моделирању, у потпуности се огрешио о САРС, МЕРС, болест лудих крава (ЦЈД) и свињски грип. Зашто га је свет поново слушао?
Земље које нису спроводиле карантин, Шведска, Јапан, Тајван, Јужна Кореја и Белорусија реаговале су знатно боље од нас у погледу процента смртности становништва. Такође имају колективни имунитет и нетакнуте економије.

Карантин није спасио животе, а ово је објављено у часопису Ланцет ‘…. у нашој анализи, потпуни карантин и широко распрострањено тестирање на ЦОВИД-19 нису били повезани са смањењем броја критичних случајева или укупне смртности.’

Велика већина смртних случајева догодила се код старијих људи

Велика већина смртних случајева наступила је код људи са већ постојећим озбиљним здравственим проблемима попут рака, кардиоваскуларних болести, Алцхајмерове болести, дијабетеса итд.
Ковид представља практично нулти ризик за особе млађе од 45 година које имају веће шансе да их удари гром него да умру од Ковида.
Ковид представља врло мали ризик за здраве млађе од 60 година који имају веће шансе за случајно утапање него за умирање од ковида.
Читав народ је у суштини био смештен у кућни притвор. Никада раније нисмо изоловали здраве.
Изоловање болесних и имунокомпромитованих има смисла. Изолација здравих кочи успостављање колективног имунитета и нема смисла.
У Великој Британији смо 2015. године имали 115.000 смртних случајева повезаних са пушењем у поређењу са 42.000 смртних случајева од цовида.
У Великој Британији обично имамо око 600 000 смртних случајева сваке године, отприлике 1600 смртних случајева дневно.

Колатерална штета – лек је гори од вируса

Стављање људи под виртуелни кућни притвор проузроковало је небројену штету и физичком и менталном здрављу.
Стављање пацијената на респиратор уместо давање кисеоника пацијентима показало се смртоносном политиком и неоправданим неуспехом. Респирација је резултирала многим непотребним смртним случајевима.
Слање заражених људи из болница у домове за старије и немоћне особе изложило је непотребном ризику и резултирало многим непотребним смртним случајевима.
Владин извештај процењује да ће око две стотине хиљада (200.000) људи умрети као директан резултат карантина, а не вируса. Затварање болница, самоубиство и сиромаштво резултираће већим бројем смртних случајева него вирус.
Лек је гори од болести!

Изводи из матичне књиге умрлих

Већина људи који су умрли имали су озбиљне додатне болести, попут Алцхајмерове болести, карцинома, кардиоваскуларних болести и дијабетеса.
Бројање смртних случајева са „помињањем“ ковид-а као узроком смрти представља грубо и погрешно представљање чињеница и знатно је претерано преувеличало број умрлих.
Правила за потписивање смртних листова измењена су само због Ковид Коронавирус 2020 Ацт.
Лекари чак не морају физички да виде пацијента да би потписали смртовнице.
Законом је отклоњена потреба за потврдним лекарским уверењем за кремације.
Обдукције су практично забрањене, што несумњиво доводи до погрешне дијагнозе правог узрока смрти; а такође смањује наше разумевање саме болести.
Још горе, особље домова за негу које углавном нема медицинску обуку може дати изјаву о узроку смрти.

Ковид је на смртне листове стављен само због „сумње“ да људи имају ковид. Ово би могло бити незаконито, јер је фалсификовање умрлица кривично дело.
Сматра се да су људи који умру у року од 28 дана од позитивног ПЦР теста умрли од болести ковида, чак и ако умру у аутомобилској несрећи или од срчаног удара; очигледно због повећања броја умрлих.

Економска пропаст

Извештаји сада процењују да ће чак шест и по милиона (6.500.000) људи у Великој Британији изгубити посао као резултат карантина
Добро је познато да сиромаштво директно штетно утиче на здравље, можемо очекивати да многи људи пате од лошег здравља и резултираће многим прераним смртним случајевима, као директни резултат карантина.

Цензура

Влада је поступила злонамерно у цензури лекара, медицинских сестара и особља НХС. Људи имају право да чују шта се догађа у болницама, а медицинска струка је дужна да брине о јавности и да је усмерава.
Доктори и научници са ставовима који се разликују од владиног наратива склањани су са интернета

Тестирање – лажно позитивни

Тачност ПЦР тестова не може се верификовати јер не постоји „златни стандард“ на основу којег би се могли проверити.
ПЦР тестови склони су лажно позитивним резултатима.
Позитиван ПЦР тест не значи да је појединац заражен.
Заправо је приближно 90% ПЦР позитивних „случајева“ лажно позитивно. Стога немамо други талас и пандемију.
Владин извештај процењује лажно позитивну стопу између 0,8 и 4,0% користећи податке о другим вирусним инфекцијама – а не од Ковид.
Фрагменти вируса могу остати у телима људи неколико недеља након опоравка од инфекције.
Криза се никада неће завршити ако чекамо нула позитивних тестова. Сви су вероватно имали прехладу узроковану коронавирусом и вероватно ће имати неколико фрагмената вируса који се подударају са вирусима у вези са САРС-КоВ-2.
Тестирање здравих асимптоматских појединаца је несензикално, ненаучно и огромно расипање новца. Дневни програм тестирања које ćе извршити владе коштаćе 100 милијарди фунти, отприлике две треćине годишњег буџета НХС.
Испитивање антитела није златни стандард јер многи људи имају имунитет Т-ćелија, а антитела можда неćе циркулисати након опоравка од инфекције.

Хидроксихлорокин

ХЦК према ААПС-у има стопу излечења од деведесет процената (90%) када се даје рано и уз цинк.
ХЦК је сигурнији од многих лекова који се продају без рецепта, као што је аспирин
ХЦК је лиценциран више од шездесет година и милијарде људи широм света га користе без последица. Постоји врло мали ризик од аритмије који се лако прати.
Зашто је ХЦК тада забрањен? Може ли бити да од овог лека нема велике зараде?
ХЦК је коришćен са великим учинком у избијању Сарс1 2005. године.
Укратко, да је ХЦК доступан, не би било пандемије!

Превенција

Превентивне мере као што су хидроксихлорокин или витамини Д, Ц и цинк требало је да буду препоручене јавности
Рани третман калцифедиолом (25-хидроксивитамин Д) хоспитализованим пацијентима са ЦОВИД-19 значајно је смањио пријем у интензивну негу.
Витамин Д смањује озбиљност Цовид-а.
Добровољна изолација крхких – уколико они тако одлуче; у комбинацији са превентивним мерама била би далеко боља стратегија. Остатак друштва је могао и требало да настави да живи нормално.

Вакцина

Хитна вакцинација очигледно није у највећем интересу јавности
Ослобађање произвођача вакцина од сваке одговорности такође није у највећем интересу јавности
Ко има користи?

Произвођачи вакцина ће од тога створити билионе, а фармацеутска индустрија ће створити билионе на основу ковид тестирања.

Премијер Борис Џонсон најавио је да ће тестирање коштати 100 милијарди фунти, приближно две трећине годишњег буџета НЗС-а.

Сигурно би ове огромне суме било много боље потрошити на лечење свих занемарених пацијената који су били намерно запостављени током карантина и који се сада суочавају са огромним листама чекања.

Закључци

Имамо ефикасне и сигурне третмане и превентивне лекове за цовид, стога нису потребна никаква ограничења карантини и слично. Пандемија је у основи готова, што се може видети по сталној ниској стопи смртности и пријему у болнице током протекла четири месеца.

Захтевамо тренутни и трајни престанак свих мера карантина. Они не спашавају животе, зато их никада раније нису користили. Грађанске слободе и основне слободе су одузете јавности и то се више никада не сме поновити.

Превентивне мере као што су хидроксихлорокин, витамин Ц, витамин Д и цинк морају бити доступне јавности.

Изолација мора бити добровољна. Људи су савршено способни да сами процене ризике и морају слободно да се баве својим животом онако како сами одлуче. Људи морају имати право избора да ли ćе се изоловати или не.

Исто тако, предузећа морају имати право да остану отворена ако тако одлуче.

Захтевамо да лекарима, медицинским сестрама, научницима и здравственим радницима мора бити дозвољена слобода говора и да никада више не буду цензурисани.

НАПОМЕНА: Овај текст није објављен на социјалним мрежама јер је забрањена вест. Могу га прочитати само посетиоци сајта и они који су чекирали опцију примања наших вести путем порука на рачунару или мобилном телефону