Прочитај ми чланак

Све везе канадског премијера са ПЕДОФИЛИЈОМ! Трудоов брат: “Клаус Шваб га уцењује“

0

Постоји ли ланац педофила који делује на највишим нивоима у светској али тако и канадској политици и да ли је Џастин Трудо, вишегенерацијска глобалистичка елита, блиско умешан у сва та зверства?

Прошле недеље смо извештавали о ударном признању Трудоовог брата Кајла Кемпера, који је признао да је канадски премијер компромитован и да га Светски економски форум уцењује.

Они који се добро сећају сетиће се да је Трудоов улазак у политику 2008. био праћен сексуалним скандалом из његових ранијих дана када је био наставник на елитној академији Wест Поинт Греј у Ванкуверу.

Сада слободни амерички медији доносе велике доказе који откривају да је малолетница која је оптужила Трудоа била много млађа него што су мејнстрим медији тврдили у то време у настојању да се скандал сатера под тепих и отвори пут сину бившег премијера Пјера Трудоа да уђе у националну политику.

Док докази настављају да се гомилају, а мејнстрим медији и проверачи чињеница настављају да круже около и штите Трудоа од легитимне контроле на вама је да овакве вести и поделите широм друштвених мрежа.

Ако мејнстрим медији одбију да раде свој посао, неко то мора да уради. Али не можемо то да радимо само ми, ви сте такође део борбе против свих њих заједно.

Мејнстрим медији су онемогућени да извештавају о овој причи, а већину западних медија контролишу агенције са три слова и глобалистичка елита, па је отац Трудоове жртве разговарао за Бафало црноницле да открије да она била много млађа у време њихове везе. него што се прво мислило.

Неки у јавном дискурсу навели су младу девојку са 17 година. Према њеном оцу, ово је нетачно.

„Била је много, много млађа од тога“, рекао је канадски бизнисмен за Тхе Цхроницле . Он није био страна у споразуму о међусобном неоткривању података о неомаловажавању вредном 2,25 милиона долара који је његова ћерка потписала, у замену за њено даље ћутање, 9. октобра 2008.

Услови тог споразума спречавају и тужиоца и Трудоа да признају „било који аспект“ тог односа, без покретања клаузуле о ликвидираној одштети од шест до седам цифара. Та казна почиње од 500.000 долара и повећава се у зависности од величине кршења.

Трудо и малолетна девојка су били у дугој афери у кампусу и ван њега, док је Трудо предавао драму и француски на Wест Поинт Греј академији. Трудоа је открио отац девојчице у њиховој породичној кући, што је довело до приватних захтева школским администраторима да он одмах буде смењен са положаја.

Веза је откривена неколико месеци након смрти Пјера Трудоа .

У то време, породици је речено да стандардни уговор о раду школе укључује услове поверљивости који ће бити обавезујући за Трудоа након његовог одласка. Што се тиче политике, школа не коментарише кадровска питања.

Трудоови пријатељи у то време рекли су да је типично отворен и бујан младић, који је волео да се облачи у костиме, патио од депресије након очеве смрти 2000. и братове смрти 1997. године.

Тврдили су да је било шта неприкладно вероватно резултат његовог крхког емоционалног стања у то време, а не због било које подле карактерне особине.

„Био је усамљен и депресиван месецима“, рекао је један пријатељ за Тхе Цхроницле.

У то време у Канади је било легално “забављати се” са особама не млађим од 14. година.

Премијер Стивен Харпер је 2008. променио тај закон, подигавши старосну доб на 16 година, што је граница и данас. Ипак, Канада забрањује секс између одраслих и особа млађих од 18 година када је одрасла особа на позицији одговорности за добробит тог детета.

Трудоово понашање би у то време било противзаконито.

Што је све веома интересантно у светлу недавних открића Кајла Кемпера, полубрата Џастина Трудоа, који је открио да канадски премијер не пише сопствене говоре или твитове, већ уместо тога изводи сценарије које су за њега написали његови глобалистички господари.

Трудо „ не говори из срца “, инсистирао је његов брат, који је додао да је „ уцена веома моћно средство“.

Многи од нас су говорили и извештавали о томе како Светски економски форум Клауса Шваба продире у владе и корумпира светске лидере. Да ли сте спремни за проверу коју можете да поделите?

Ако сте Канађанин, седите. Брат вашег премијера ће управо да објасни зашто је Џастин Трудо толико одлучан да окаља канадску нацију. Ако сте из Америке или друге земље, привуците столицу и слушајте. Ово је карактеристична лекција о томе како глобалистичка елита покушава да уништи државу изнутра.

Упитан зашто је Трудо одлучан да оцрни канадску нацију, Трудоов брат је рекао да је он само марионета Новог светског поретка и да прима наређења директно од група као што су Савет за спољне односе и Билдерберг групе, које све контролише Светски економски форум.

„Он је лице и главни портпарол канадске владе, али политике и иницијативе које је покрећу овај наратив који он наставља да гура, а који је по мом мишљењу антислободан и антиканадски, а то долази из група као што су Светски економски форум, Савет за спољне односе и Билдерберг. Они препознају да морају да имају ове јаке агенте унутар влада и једна ствар коју смо видели у владама широм света су слаби лидери који су у стању да делују као гласноговорници . “

Трудоов брат је такође изјавио да Џастинова катастрофална политика и политика против слободе не представљају његово право ја. Укратко, контролишу га глобалне елите.

„ Он не говори из свог срца. Искрено не верујем… није искрено, нема праве расправе. Није му дозвољено да се бави Конвојем слободе и овим људима, јер овде има много тога да се распакује и има много озбиљних питања.

„ Такође када погледате историју људи као што је Џефри Епштајн и каква је била њихова улога да заробе људе и уцењују људе, и размишљате о богатом животу и приликама, правите грешке и бивате приморани да урадите нешто лоше.

„ Уцена је веома моћно средство.“

Кајл Кемпер не само да је полубрат Џастина Трудоа и син Маргарет Трудо, већ има и пословни портфолио. Оснивач је и главни извршни директор компаније Сwисс Кеy, а раније је био извршни директор и стратешки саветник у Канадској дигиталној трговинској комори. Завршио је Б.Цомм, маркетинг бизнис, на Универзитету Далхоусие.

Дакле, сада знате неку праву истину о Трудоу. Не теорија или спекулације издалека. Истина и ништа осим истине из уста његовог рођеног брата. Џастин је оруђе глобалне елите. Он није – нити је икада – служио Канади.

И то не би требало да буде изненађење. Клаус Шваб се хвали како је WЕФ ушао у кабинете влада широм света. А према Швабу, Канада је била прва земља која је пала под његову контролу.

Али постаје још горе.

Као да оптужбе које је отац малолетне девојчице изнео на рачун Трудоа нису довољно лоши, мејнстрим медији су се такође договорили да прикрију скандал о педофилији у који је у то време био умешан најбољи пријатељ Џастина Трудоа.

Кристофер Чарлс Ингвалдсон, наставник на Wест Греј Поинт академији који је такође ишао на колеџ са Трудоом, проглашен је кривим за оптужбе за дечју порнографију након што је ухваћен како режира међународни ланац педофила.

Ингвалдсон се изјаснио о кривици у БЦ Покрајинском суду у Ванкуверу за приступ дечјој порнографији и поседовање дечје порнографије. Такође је првобитно оптужен за две тачке за увоз или дистрибуцију дечије порнографије.

У време када је оптужен, Краљевска канадска коњичка полиција саопштила је да је 11 чланова педофилског ланца у три земље – Канади, Аустралији и Великој Британији – такође ухапшено и оптужено.

Џастин Трудо и Ингвалдсон су блиско повезани још од својих цимерских дана на колеџу , а након што су завршили добили дипломе професора, обоје су добили понуде за посао од Wест Поинт Греј академије .

Након што је постао премијер, Џастин Трудо је охрабрио Ингвалдсона да се кандидује за политичку функцију као члан Либералне партије. Ингвалдсон је најавио своју жељу да буде кандидат за посланика либерала у округу Ванкувер-Кингсвеј и развио странице на друштвеним мрежама на којима је објавио своје планове да се кандидује.

Међутим, његово хапшење и касније затварање због оптужби за дечију порнографију и педофилију окончали су сваку шансу коју је Ингвалдсон имао да уђе у политику, чак и у Трудоовој либералној Канади.

Откриће да је блиски пријатељ Џастина Трудоа педофил није било изненађење за Канађане који су помно пратили либералног премијера. Истичу да Трудо има много непријатних веза са педофилијом.

Хајде да погледамо Фондацију Пиерре Еллиот Трудеау, названу по Џастиновом оцу. Тврди се да „подржава креативне и критичке мислиоце који дају значајан допринос критичном друштвеном питању“.

Међутим, према документу ФБИ-а који је објавио Wикиликс, Фондација Пјер Елиот Трудо има историју коришћења очитих педофилских симбола.

Ова могућа веза са институционализованом педофилијом заиста нуди алтернативно објашњење за неке мистериозне појаве које су се десиле око Трудоа и његових осрамоћених пријатеља раније у њиховим животима.

Као што је раније поменуто, пре него што је Џастин кренуо очевим стопама у политику, био је наставник на Вест Поинт Греј академији, елитној К-12 школи – школи која је шокантно имала два одвојена пара родитеља убијена током времена када је он предавао. Званичници су у то време убиства назвали „групним убиствима“.

Имајте на уму да се ово насиље очигледно дешавало родитељима који шаљу своју децу у невероватно скупу приватну канадску школу. Убиства су се десила и родитељима који нису имали кривичну евиденцију, али који су након насилне и неочекиване смрти изненада проглашени мафијашким лихварима.

У то време нико повезан са школом није веровао у изговор за „банду“, а они још увек не верују.

Иако је неко слободан да донесе сопствене закључке на основу ових чињеница, постоји бар једна ствар коју сигурно знамо. Да није било насилних смрти међу ученицима или њиховим породицама откако су Ингвалдсон и садашњи премијер напустили школу.

Постоји ли ланац педофила који делује на највишим нивоима у канадској политици и да ли је садашњи премијер, лидер више генерација, умешан?

Време ће показати. Свет се буди са истином о глобалистичкој елити и такозване „теорије завере“ се разоткривају као чињенице алармантном брзином.