Прочитај ми чланак

Стив Бенон: Трампов зет Кушнер је трансхуманиста, прима терапију за вечни живот!

0

Бивши Трампов саветник у Белој кући и менаџер кампање, критиковао је јуче свог некадашњег колегу из Западног крила Џареда Кушнера (Трампов зет, саветник и рођак Кушнера од Жуте куће), након што је овај озбиљно рекао да верује да би могао „живети заувек“.

Кушнер је дао чудне коментаре, што је изазвало низ медијских наслова у разговору са бившим Трамповим званичником Ричардом Гренелом и великим Вучићевим лобистом.

„Од прошле године, једина ствар којој сам покушавао да ставим приоритет откако сам напустио Белу кућу је, знате, вежбање. Мислим да постоји велика вероватноћа да је моја генерација, надамо се уз напредак у науци, прва генерација која ће вечно живети или последња генерација која ће умрети. Дакле, морамо се одржати у прилично доброј форми“, изјавио је Кушнер.

Бенон се позабавио коментаром и поделио увреду усмерену на Кушнера, назвавши га „трансхуманистом“.

Бенон је додао да „Кушнер заиста верује да је реална могућност да би могао ‘живети заувек и да никада не умре“ и да је ставио себе на чело пројекта Warp Speed, како би експериментална генска терапија/вакцина што пре била испитана и одобрена за хитну употребу….Сада ствари почињу да постају јасне“, написао је Бенон.

Енциклопедија Британика дефинише „трансхуманизам“ као „друштвени и филозофски покрет посвећен промовисању истраживања и развоја технологија за побољшање човека“.

Иначе, овај Кушнер се хвалио јавно да је иницирао код Трампа да Србија потпише Вашингтонски споразум и да је апсолутно заслужан што је Израел признао Косово као независну државу.

Tрампова ћерка Иванка је удајом за њега узела јеврејску веру. Његов отац је амерички тајкун и Трампов деценијски пријатељ који је осуђен затворском казном због утаје пореза, па је Трамп на крају свог мандата изабрао да амнестира од робије њега уместо Џулијана Асанжа.