Прочитај ми чланак

Поново умро Сорош- “Покојник” се огласио након што су га сахранили по стоти пут

0

Да је људска наивност један од највећих непријатеља човечанства то знамо из најновијих примера у којима се део глобалне популације насео на хистерије као што је ковид, јел да? Зелена Агенда такође, безброј је примера и то заиста јесте смешно.

Са друге стране када је реч о другом нивоу наивности ту се већ сусрећемо са тврдњама које највише служе циљу дискредитовања озбиљних дискусија које су забрањене у мејнстриму те имамо појединце који шире сулуде приче као што су: “голубови нису голубови већ дронови”, “то није Бајден, то је гуштер који носи маску Бајдена”, “Илон Маск је из Републике Српске” и друге сличне тврдње.

Поред тих и таквих тврдњи највише се наравно истичу тврдње да је умро неко од познатих личности и то можемо видети на свим мрежама али неко ко је до сада сахрањен највише пута јесте нико други до лидер “елитиста” Џорџ Сорош.

Јуче је на Твитеру осванула информација да је Сорош умро у 93. години од срчаног удара. Ово није стоти пут али ако се вратимо мало кроз време јесте 9 пут да је Сорош наводно умро.

Шта је још горе од такве дезинформације без обзира што знамо да би свет био много боље место за живот без Сороша јесте да такве информације деле многи и да тиме директно угрожавају било какву озбиљну причу јер кад Сорош умре, остају млађи Сороши тако да Сорошева смрт ништа не мења плус ако узмемо у обзир да његов син Александар води све пројекте док матори Ђерђ само наступа због привлачења финансија онда је можда то још горе.

Све у свему, пар сати након његове “смрти” огласио се и сам “покојник” који је на свом твитер профилу објавио да није умро.

“Гласине да сам имао срчани удар су потпуно лажне. Жив сам и здрав.”- написао је Сорош

Е сад тек могу да крену сумње и кренуле су, шта спречава било кога из Сорошевог окружења да твитује уместо Ђерђа ако је он заиста умро?

Или је можда умро још давно?

Или није?

Или ипак јесте?

Хајде да се држимо битних ствари и да чекамо тај дан када ћемо заиста испратити овакве људе на…