Прочитај ми чланак

Канада уводи СОЦИЈАЛНО БОДОВАЊЕ – Џорџ Сорош “крстио” нови пројекат Џастина Трудоа

0

Канадске власти спроводе нови систем под називом „отворено банкарство“ који ће повезати банковне рачуне грађана са новим системом друштвеног бодовања.

Након конвоја камионџија и других значајних протеста против тираније „пандемије“ вируса корона у Вухану (KОВИД-19) у Канади, режим Џастина Трудоа радикализује национални банкарски систем како би грађанима било много теже да изразе свој глас против политичке корупције.

Заговорници банкарске парадигме повезане са друштвеним кредитним резултатом кажу да ће она учинити канадске банке „инклузивнијима“, омогућавајући им да лако приступају корисничким подацима на захтев, а истовремено могу да деле информације једни са другима.

Партнер Светске банке под називом Open Banking Execellence (ОБЕ), који потиче из Уједињеног Краљевства, са поносом се сада хвали да ће укључити друштвене кредитне резултате са банкарским информацијама људи у Канади. Канађани ће вероватно добити дигиталну „готовину“ и идентификацију на „згодном“, „све у једном“ и „инклузивном“ месту.

„Ради се о праведнијем, инклузивнијем, отворенијем друштву“, рекла је оснивачица ОБЕ-а Хелен Чајлд, водећи рачуна да користи све популарне фразе како би њен пројекат звучао као остварење сна за свет.

Узнемирујуће, ОБЕ већ послује у око 40 различитих земаља, тврдећи да има за циљ да „створи изузетне платформе и садржај који промовише дељење знања, ново размишљање и партнерства унутар индустрије – катализујући усвајање отворених финансија и података за бољу финансијску инклузију широм света“.

Употреба термина „отворено друштво“ је такође узнемирујућа јер је то идеологија коју заступа међународни милијардерски агитатор Џорџ Сорош. То подразумева отворене границе, нема више затвора и неконтролисане злочине без казне, а све ово поткрепљује „прогресивне“ промене у свету.

Остаје непознато како присиљавање Канађана и других широм света да одржавају високе друштвене кредитне резултате како би куповали и продавали представља „инклузивност“ и „праведност“. Званичници ОБЕ-а и други заговорници конструкције никада не кажу.

„То покреће финансијску инклузију“, све је што ће Чајлд рећи о шеми. „То је демократизација података.“

Оно што можемо јасно видети из свега овога је да Чајлд има око на сво злато које ће њена шема прикупљања података додати њеним финансијским залихама. Подаци какве њена група прикупља како би попунила друштвене кредитне резултате су драгоцени, на крају крајева, посебно када се свет спушта у понор без готовине.

„Не постоји лакши начин да контролишете масе него да контролишете њихов приступ новцу и њихову способност куповине, трговине и слободног кретања“, упозорава Слеј њуз .

Канадска штампа је одмах изашла и само рекла шта Чајлд јасно мисли, објашњавајући да једна од највећих области раста у финансијском сектору има везе са кредитним проценама.

„У оквиру отвореног банкарства, зајмодавци могу директно приступити банкарским подацима појединца, тако да могу гледати даље од кредитних резултата“, објашњава Пресс . „Потрошачи га такође могу користити да изграде своје кредитне резултате, на пример, доказујући поуздано плаћање станарине.

Другим речима, циљ је да се процени нешто изнад нечијег кредитног резултата како би се утврдило да ли је он или она достојан да учествује у новој глобалној економији коју глобалисти ослобађају.

Имајте на уму да је Канада строга у процесуирању говора „мржње“. Може се само замислити како ће људи за које се утврди да су починили било шта „погрешно“ бити ослоњени на њихов друштвени кредитни резултат, онемогућавајући њихово учешће у било чему у вези са трговином и финансијама.

То се догодило током Конвоја камионџија и десиће се, као додатак ОБЕ-у и његовим „инклузивним“ финансијским шемама.