Прочитај ми чланак

Епидемиолог: Огроман пораст оболелих од РАКА након вакцинације против KОВИД-а 19

0

Према др Харви Ришу, постоје докази да се карциноми јављају у превеликом броју након што људи приме вакцину против КОВИД-а 19.

Др Риш је професор емеритус епидемиологије на Одељењу за епидемиологију и јавно здравље на Yale School of Public Health и Yale School of Medicine. Његово истраживање се у великој мери фокусирало на узроке рака, као и на превенцију и рану дијагнозу.

У интервјуу за EpochTV ” American Thought Leaders “, др Риш је рекао да пацијенти сада морају да чекају месецима, а не недељама, да би добили преглед на онколошкој клиници у Њујорку.

Овде је тешко уочити да ли вакцина може да изазове рак, јер је раку обично потребно време да се развије, рекао је др Риш.

Може потрајати од две до 30 година, у зависности од различитих врста рака, од леукемије до рака дебелог црева.

„ Оно што су клиничари видели “, рекао је др Риш, „веома су чудне ствари: на пример, 25-годишњаци са раком дебелог црева, који немају породичну историју болести — то је у суштини немогуће према познатој парадигми за како функционише рак дебелог црева – и други карциноми са дугом латентношћу које виде код веома младих људи.”

Рекао је да се рак обично не развија тако.

“Мора постојати неки иницирајући стимуланс зашто се то дешава”, рекао је он.

Др Риш је рекао да је по његовом мишљењу рак нешто против чега се здраво људско тело може борити и онемогућити, јер се ненормалне ћелије рака прогутају када се открију у телу са функционалним имунолошким системом. Међутим, ако је имуни систем угрожен, он не може да се носи са задатком неутрализације канцерогених ћелија, а ћелије рака остају да се размножавају и расту, што доводи до симптома рака.

„То је механизам за који мислим да је највероватније овде“, рекао је др Риш. „Знамо да су вакцине против KОВИД-а нанеле различите степене оштећења имунолошком систему код једног дела људи који су их узели.

Та штета би могла да се претвори у чешће добијање КОВИД-а, добијање других заразних болести или добијање рака.

Други пример који је др Риш навео је рак дојке, који нормално, ако дође до реманифестације након хируршког уклањања, реманифестација се јавља након две деценије. Међутим, сада се види да вакцинисане жене поново манифестују рак дојке у много краћим временским периодима.

“То су почетни сигнали које смо видели, а пошто су се ови карциноми јављали људима који су били премлади да их добију, у суштини, у поређењу са нормалним начином на који функционише, они су означени као турбо карциноми”, Др Риш је рекао.

„Неки од ових карцинома су толико агресивни да су између времена када су први пут виђени и када се врате на лечење након неколико недеља, драматично порасли у поређењу са оним што би онколози очекивали за начин на који рак нормално напредује. додао је он.

„Будите усклађени са својим телом“, препоручио је др Риш да бисте приметили све нове сигнале које тело може дати.

Др Риш је такође говорио о аспекту да званичне медицинске агенције не признају да је неко вакцинисан у прве две недеље вакцинације. То се дешава, рекао је, јер медицинске агенције кажу да су ефекти вакцине потребне две недеље да почну да се манифестују. Нежељени ефекти који се јављају неколико дана након вакцинације званично су урачунати у здравствено стање које се манифестује код невакцинисаних људи, рекао је он.

Међутим, озбиљни нежељени догађаји након примања вакцине десили су се у прва четири дана, рекао је др Риш. Он је рекао да се три четвртине штетних ефеката дешавају невакцинисаним људима.

Доносиоци одлука који су били задужени за време пандемије „одбацили су принципе јавног здравља шест дана од пандемије и учинили супротно од свега што смо знали да треба да се уради за респираторне вирусе“, рекао је он.

Један од примера је ускраћивање ефикасног раног лечења и непотребне вакцинације, које показују „колосални неуспех јавног здравља током овог периода“, рекао је он.

Др Риш је рекао да је сада мање вероватно да ће много људи бити „пропагандно“ у вези са KОВИД-ом и да су новински извештаји о новој варијанти која ће завладати светом у наредних месец дана „пропаганда за продају следеће серије вакцине ће се појавити за неколико недеља.”

„ Људи су се заситили овога и биће много више одбијања “, рекао је он.

Др Риш је рекао да иако је индивидуални ризик од нежељене реакције на вакцину релативно низак, када се тај ризик манифестује у већој мери, када милиони људи приме вакцину, резултат је да стотине хиљада људи остане са повредама и озбиљним нежељеним догађајима који су често гори од самог вируса.

Мишљење др Риша је да нико не треба да се вакцинише мРНК вакцином, јер су нове варијанте благе и нису опасне по живот. Чуо је за неколико хоспитализација које су трајале неколико дана, али како је већина људи раније имала КОВИД, они имају имунитет и на ове нове варијанте.

„ Нема разлога да се људи сада вакцинишу, у било ком степену “, рекао је он.

Он је рекао да је ковид по степену озбиљности постао болест слична грипу и да влада гура пропаганду да уплаши људе у име фармацеутских компанија да продају више вакцина.

„Живимо у друштвеном контакту једни с другима и стога ширимо инфекције ниског нивоа. Ово је део људског живота који узимамо здраво за готово и трудимо се да се према њему односимо најбоље што можемо”, рекао је он. „Тако треба да управљамо овим.”