Прочитај ми чланак

Вакцина спашава?! Позната америчка инфуленсерка изненада преминула у 36 години

0

Умрла је веома праћена ТикТок инфлуенсерка Кајл Мариса Рот, позната по својим занимљивим погледима на трачеве о славним личностима. Имала је 36 година.

У најави на Инстаграму у уторак, Ротина сестра Линдзи је са фановима поделила да је ТикТокерка умрла од непознатих узрока, преноси Индепендент.

„Као породица још увек покушавамо то да прихватимо и одлучујемо како да правилно прославимо и поштујемо њен живот“, написала је Линдзи. “Још нисмо свесни шта се догодило.”

„Толико људи је пратило због њеног хумора, интелигенције, лепоте, трачева, атлетике и још много тога“, наставила је она. „Имала је толико дарова. Ако неко жели да прича о Кајли, ту сам да разговарам и поделим успомене.”

Обожаватељима је обећано да ће ажурирања стизати на „сваком обележавању како буду планирана“ пре него што је нагласила да је њено срце било наклоњено свима који воле садржај који је направила Кајл.

Написала је: „Тако ми је жао оних који сада постају свесни овог губитка. Свака молитва, мисли, благослови или намере за ову глатку транзицију душа су добродошле.”

Извештај Индепендента наводи да је Кајл прикупила преко 170.000 пратилаца који су сецирали актуелне догађаје у поп култури и распаковали трачеве о славним личностима.

Стекла је име делећи своја неулепшана мишљења о славним личностима и контроверзним холивудским „слепим предметима“ често описиваних фразом: „Желиш још? Даћу ти више”