Прочитај ми чланак

Звезда жели Титуса Брамбла!

0

brambl600123336020130707142846(Спортске.нет, Б92)
Вицешампион Србије „бацио је око“ на бившег дефанзивца Њукасла који је након истека уговора у Сандерленду постао слободан играч.

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља потрагу за двојицом штопера којима би одбрамбена линија била комплетирана и чиме би могло да почне уигравање тима за предстојећу сезону.

До сада су у везу са црвено-белима били довођени Доса Жуниор, Омега Робертс и Стивен Тико, а последњи у низу штопера који је „запао за око“ Звезди јесте Титус Брамбл, сазнаје „Б92“.

Титус Брамбл добро је познат љубитељима фудбала широм Европе јер се ради о јако искусном фудбалеру који је каријеру градио у, по многима, најјачој лиги на свету.

Брамбл је каријеру почео у Ипсвичу а од 2002. године променио је четири клуба. Најдуже се задржао у Њукаслу за који је играо од 2002. до 2007. године кад је имао прилику да дође у Београд на гостовање Партизану.

Након тога, Брамбл се сели у Виган за који је одиграо 96 утакмица и постигао 5 голова а последње три сезоне провео је у Сандерленду за који је наступио 47 пута.

Искусни дефанзивац има 31 годину и слободан је играч што Звезди много значи, ако се има у виду финансијска ситуација у клубу.

Остаје да се види да ли Звезда може да убеди Брамбла и доведе га на „Маракану“, а нема сумње да би искусни штопер био огромно појачање за одбрану црвено-белих.