• Почетна
  • СПОРТ
  • Звезда неће узети ни динар од друштвених предузећа да би платила дуговања!
Прочитај ми чланак

Звезда неће узети ни динар од друштвених предузећа да би платила дуговања!

0

sp-toncev_620x0

Видим да се занимају много на који начин можемо да дођемо до средстава. Моја им је препорука да нас оставе на миру – истиче потпредседник црвено-белих

Поводом бројних дешавања последњих дана на тему регуларности шампионата потпредседник Црвене звезде Ивица Тончев сматра да не треба коментарисати „празне приче” и полемисати без доказа.

– Домаће такмичење је слабо и серија успеха Звезде је нормална пошто је квалитетнија од осталих. Бавимо се глупостима. У то сам се уверио када смо чекали вести из УЕФА јер многима та вест није била потаман – прича за „Спорт“ Тончев.

Једном од челника Звезде посебно смета „брига” душебрижника да његов клуб нема решење да пронађе новац за европску лиценцу.

– Видим да се занимају много на који начин можемо да дођемо до средстава, а треба да сви ваљда буду срећни што има излаза. Моја им је препорука да се не баве Звездом и нека нас оставе на миру. Ми у клубу смо одговорни људи и тврдим да нећемо узети ни динара од било ког друштвеног предузећа у Србији.

Одређени план постоји да се одради успешно посао.

– Наравно, да чинимо све да се такмичимо у Европи и испунићемо захтеве. Пре тога хоћемо да екипа стигне до титуле – рекао је на крају Тончев.