Прочитај ми чланак

ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ: Ђоковић са женом ужива у медитацији, има свог реики мастера

0

Најбољи тенисер на свету Новак Ђоковић искористио је одмор у Марбељи да заједно са својом супругом Јеленом практикује медитација, са циљем да им доносе мир и јача њихову духовну везу.

novak-i-jelena-dokovic

Како Новак са својом супругом Јеленом дели све значајне ствари у животу, тако њих двоје воле да заједно и медитирају.

– Медитација је нешто у чему Новак и Јелена уживају када су заједно. Када издвоје време за породични одмор, њих двоје одвоје који тренутак и за себе и медитацију. Медитација им помаже да се усредсреде на своју љубав, повезаност, да се суоче са свим у животу и да све околности прихвате на најлепши могући начин – објашњава извор за „Блиц“.

На плажи у Марбељи, Новаку и Јелени друштво су правили Новакови родитељи Срђан и Дијана, а сви заједно су прослављали други рођендан малог Стефана Ђоковића.

– Новак је решио да се максимално посвети породичном животу и своје најближе је одвео на плажу у Марбељи, где су провели диван дан – открио је извор за „Блиц“, додајући да су њих двоје  са Стефаном играли у песку, а онда су неко време одвојили и да се осаме и медитирају.

Извор „Блица” још и додаје да су се љубили и грлили задиркивајући једно друго, а пре свега да су размењивали нежности и повезивали се, по том извору, на „духовном“ нивоу, јер им наводно тај ритуал им помаже да остваре што бољу везу, разумевање, подршку и да у свој однос унесу љубав, топлину и мир.

Најбољи тенисер на свету, кога очекује AТП турнир у Паризу, недавно је открио да му је током паузе породица највећи приоритет:

– Прославићу други рођендан сина, тренутно је то оно што жељно ишчекујем, и радићу многе ствари ван терена.

A његов живот ван терена је скроман, породичан, пун радости и лепих момената.

Воли и реики

Како је „Блиц“ открио, први рекет света Новак Ђоковић има и свог реики мастера, који га је подучио тој јапанској техници за коју многи верују да је исцељујућа. Реики се описује као техника којом се елиминише стрес, која релаксира и лечи, а заснована је на веровању да животна енергија тече кроз организам.

Према овој данас веома популарној техници, ако неко има ниску животну енергију, подложан је болестима и стресу, а ако је та енергија висока, особа се осећа здравије и срећније.

 

Према сазнањима „Блица“, Ђоковића је у тајне реикија увео Београђанин Жарко Илић, коме је уметничко име Дамар.