Прочитај ми чланак

ЗА КЛАСУ БОЉИ: Срби разбили Хрвате!

0

kadeti-srbije-fss-138

У победи од 4:1 посебно су се истакла двојица нападача, Лука Јовић из Црвене звезде и Иван Шапоњић из Партизана који су постигли по два поготка, а при том су асистирали један другоме код сваког од њих

Кадетска репрезентација Србије (играчи до 17 година) убедљиво је савладала вршњаке из Хрватске 4:1 (1:1), у првој од две пријатељске фудбалске утакмице у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Посебно су се истакла двојица нападача, Лука Јовић из Црвене звезде и Иван Шапоњић из Партизана који су постигли по два поготка, а при том су асистирали један другоме код сваког гола.

Хрватска је неочекивано повела, полуволејом Влашића са ивице казненог простора у 19. минуту, а два минута касније Лука Јовић је изједначио евроголом, након сјајног центаршута Шапоњића. У последњих 15 минута су се Шапоњић и Јовић уткривали ко ће постићи лепше и ефектније голове, а ко боље асистирати саиграчу.Србија је могла да победи и са убедљивијом разликом, јер је Мијаиловић погодио пречку у 58. минуту.

Реванш утакмица истих ривала, одиграће се у петак, 13. децембра од 11 сати, и то ће бити последња провера ове генерације у 2013. години.

Елитна рунда квалификација за ЕП 2014 одржаће се од 26. до 31. марта у Србији, где ће ривали „орлићима“ бити Немачка, Грузија и Република Ирска.

(Курир)