• Почетна
  • СПОРТ
  • ВУЈОШЕВИЋ: Избацио сам Богдановића због недисциплине
Прочитај ми чланак

ВУЈОШЕВИЋ: Избацио сам Богдановића због недисциплине

0

dusko-vujosevic-foto-facebook-1383251076-390061
Тренер Партизана није желео да прецизира да ли је репрезентативца Србије опоменуо пре своје коначне одлуке, као и да ли му је замерио на игри у одбрани или нерезонским шутевима.

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је после пораза од МЗТ-а (66:73) у 18. колу АБА лиге да је Богдан Богдановић због недисциплине друго полувреме гледао са трибина и да је јасно да тиму требају појачања.

„МЗТ је искористио нашу специфичну ситуацију, без обзира на околности морали смо да дамо више на пољу ангажмана. Једног момента се тај недовољно добар приступ претворио у панику, они су убацили неке важне шутеве, а ми нисмо налазили добра решења“, био је Вујошевићев први коментар.

На питање о неигрању Богдана Богдановића у другом полувремену дао је кратак и јасан одговор:

„Избацио сам га из тима због недисциплинованог понашања“.

Он није желео да прецизира да ли је репрезентативца Србије опоменуо пре своје коначне одлуке, као и да ли му је замерио на игри у одбрани или нерезонским шутевима.

Вујошевић је рекао да ће се више о повреди Миленка Тепића (задња ложа) знати у наредних дан два, а причу о довођењу дуго ишчекиваних појачања такође је пролонгирао за уторак.

„Потребе за појачањима у сваком случају има“!

Трофејни стручњак после састанка у свлачионици је послао играче назад на паркет како би се захвалили групи од неколико стотина навијача, који су упорно и гласно певали дуго након последњег звука сирене.

„Остали смо њихови дужници“, завршио је Вујошевић.

Тренер кошаркаша МЗТ-а из Скопља Зоран Мартич оценио је да његова екипа у последње време игра добро и додао да је срећан због победе над Партизаном.

„Мислим да је сваком кошаркашу ужитак да игра у Пиониру против Партизана, а још је лепше када се победи. Играмо добро у последње време, а ова победа је мелем на рану због последњих пораза. Могу само да честитам својим играчима. Сва гостовања су тешка, али против свих можемо да играмо, а који ће исход бити на крају, то се не зна“, рекао је Мартич.

Кошаркаш скопске екипе Стефан Синовец казао је да је екипа веровала да може да дође до победе над Партизаном у Пиониру.

„Спремили смо утакмицу доибро, играли концентрисано све време и знали да можемо да их изненадимо због њиховог умора. Мислим да смо по квалитету међу прве четири екипе у лиги“, рекао је Синовец.

(Агенције)