• Почетна
  • СПОРТ
  • Владимир Стојковић не иде у Турску, нити је на припремама са Партизаном
Прочитај ми чланак

Владимир Стојковић не иде у Турску, нити је на припремама са Партизаном

0

vladimir-stojkovic-1367182117-303379
Досадашњем Партизановом и репрезентативном чувару мреже Владимир Стојковић к по свему судећи, пропао трансфер у Коњу, али на столу има понуде још неколико европских клубова. Он ће до окончања трансфера тренирати у Београду.

(Новости, Мондо)
У међувремену, фудбалери Партизана отпутовали су у Словенију, на Похорје, где ће одрадити другу фазу припрема за наредну сезону и одиграти пет контролних утакмица

Црно-бели су после јутарњег тренинга отпутовали у Словенију, на Похорје, где ће им база бити хотел Арена.

Тренер Вук Рашовић одлучио је да у Словенију поведе 25 играча, а на списку путника нема Бразилца Елиомара Силва и Македонца Стефана Ашковског, који ће највероватније бити прослеђени на позајмицу.

На Рашовићевом списку налазе се голмани Милан Лукач, Никола Петровић, Живко Живковић, играчи одбране Војислав Станковић, Милош Остојић, Владимир Волков, Иван Иванов, Никола Аксентијевић, Бранко Пауљевић, фудбалери средине терена Саша Илић, Никола Нинковић, Дејан Бабић, Предраг Лука, Филип Кнежевић, Данило Пантић, Саша Ивковић, Саша Марковић, Милош Јојић, Дарко Брашанац, Немања Петровић, Андрија Живковић и нападачи Стефан Шћеповић, Немања Којић, Марко Шћеповић и Александар Митровић.